-* premikam stvari, ta teden bom imel popolnoma novo kopalnico, vsa zidarija je narejena in v marcu seže polaga parket in masa stene, tako da bom kmalu že začel iskati najemnika.
-* imam še veliko odprtih računov, in čeprav vsak dan poskušam narediti čimveč, se ujamem da zabijam čas, in potem začnem računate mesece in bi najraje šel v cerkev in daroval mašo za mojo dušo

.
-* je cilj da konec marca položim vse karte na mizo, in če bo vse tako kot je in je obljubljeno, bom kupil enosmerno karto za Iran.
-* je moj novi Canon stroj, in vsak dan delam z njim in se čedalje bolj udobno in samozavestno počutim z njim, napredek v fotografiji je viden, in res mi ni žal da sem kupil 80D.
Šel sem tudi na tečaj fotografije, in sem aktivno vpleten še v eno krajšo internetno šolo, plus vsakega fotografa ki poznam sprašujem in hodim na shadow fotkanje.
Je dobra stvar mojega karakterja, da se ne obremenjujem z drugimi in egom, ter samo vpijam znanje in pilim napake.
-* v video se še nisem totalno spustil, saj se trenutno orientiram da povem zgodbo skozi eno sliko in kompozicijo, video je potem samo večja kapaciteta tega. Vse kar delam je povezano z kratkim dokumentarcem ki sem ga začel snemati.
-* vsak teden posnamem kratek recap pred kamero, in vse kar lahko rečem je: The cringe is strong

. Sem kmalu ugotovil da govorim kot Rus in da se neprestano dotikam nosa...zatorej, sem Slavoj no.2

.
Je pa zabavno, in nekaj mesecev bo vse vsaj spravilo na tak nivo da se ne bom fental od sramu ko bo šlo kaj v objavo.
-* sem hvaležen da imam okoli sebe ljudi ki se lahko pogovarjajo z mano o mojemu projektu, ker imam logične strahove in dvome. Hvaležen sem da je moj dober prijatelj enak, in da se odpravlja v Denver kjer bo delal na učenju varjenja piva, Exit ki premore neverjetno čustveno kapaciteto da me razume čeprav sva fundamentalno drugačna, in obenem tudi moja neverjetna družina, ter širši krog prijateljev. Sem resnično bogat človek, pridobil sem pomembne izkušnje, kasiral po pizdi in egu, in nič ne bi zamenjal za stvari ki sem jih dobil v zameno: Spomine, izkušnje in ljudi.
Sem se celo življenje boril s tem da nisem nikoli pripadal nobeni skupini, da sem se oklepal napačnih ljudi ker sem mislil da je to vse kar bom dobil, ampak v trenutku ko sem razumel kaj želim, in kdo sem, se je pojavilo kup posameznikov ki mi dajo stvari ki jih rabim.
-* sem pa totalno presran zaradi potovanja, včasih začnem razmišljati kako bom prišel iz Kirgizije do Indije, kako bom ravnal ko se bom zastrupil, če me bodo oropali, kako bom vsak dan našel posteljo...potem pa se spomnim, da vse kar imam v nadzoru je moje mišljenje, pristop in kako ravnam z ljudmi.
-* potem pa začnem razmišljati o vseh gorah, puščavah, hrani, ljudeh ki jih bom spoznal,priložnostim ki se mi bodo odprle in kako bom zaradi tega še bolj izkušen, izpiljen in testiran. In potem je vse vredu

.
-* v glavnem, kot se vidi, imam veliko dela in veliko stvari za razmišljati, tako da grem naprej gledati posnetke Gruzijske vojne, kajti v ponedeljek snemam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.