+/- cosmoforumašev
Re: +/- cosmoforumašev
+ pametna, ima javno zastavljene cilje, zadovoljna s svojim življenjem
- rahlo preveč judgy, mogoč mal rada soli pamet

- rahlo preveč judgy, mogoč mal rada soli pamet
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho 
+ splošno znanje je visoko, čustvena inteligenca na mestu, ogromno bere- res ogromno, zelo delovna in filantropska, ranljiva, ima lepo ravnovesje med ženstvenostjo in nekim divjim karakterjem. Ful jo boli k. , rada ma McDonalds.
- drama queen, vse je subjektivno, ne zna lepo obračati avta, preveč zaupljiva in premalo trda ko je treba

- drama queen, vse je subjektivno, ne zna lepo obračati avta, preveč zaupljiva in premalo trda ko je treba
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka 
+ Prijazen, sklepam da vedno zanesljiv, razgledan, kul humor
- prevec lajna o nogometu in fotoaparatih, torej stvareh, o katerih nimam pojma

- prevec lajna o nogometu in fotoaparatih, torej stvareh, o katerih nimam pojma

+ zlahka sklepa poznanstva, tak social butterfly se mi zdi, kreativna, pozitivna, fajn humor, prilagodi se situacijam, ne vsiljuje svojega mnenja
- še vedno nima teme za diplomsko , odlašanje, ponočevanje (ne tisto čez vikende), bojda preizbirčna
 , odlašanje, ponočevanje (ne tisto čez vikende), bojda preizbirčna 

- še vedno nima teme za diplomsko
+ zelo razgledana, odprtega duha, marljiva, poslovna, najverjetneje zelo luštna, prijazna, nekonfliktna (vsaj na forumu), bolj odrasla za svoja leta ...
-sploh se ne spomnim nič pametnega, če sem iskrena..."premalo" sodeluje? Zna biti hladno hladna v kočljivih situacijah-verjetno posledica službe? Nakladam. Dejansko ne poznam nobenega minusa.

-sploh se ne spomnim nič pametnega, če sem iskrena..."premalo" sodeluje? Zna biti hladno hladna v kočljivih situacijah-verjetno posledica službe? Nakladam. Dejansko ne poznam nobenega minusa.
The world is as you are.

+ načelna, zanesljiva, skoraj vedno se strinjam z njenim mnjenjem, glas razuma, nekonfliktna in zelo prijetna, pa tudi iskrena ko je potrebno. 
Pač friend material. Tip osebnosti, kakršne ponavadi tudi sama zbiram okrog sebe.
- mogoče ravno ta prizemljenost. Včasih je dobro biti tudi malo neumen in zaletav in poskusiti iti z glavo skozi zid. Ampak mogoče je tudi takšna, pa je pač me poznam dovolj dobro.
  Ampak mogoče je tudi takšna, pa je pač me poznam dovolj dobro.

Pač friend material. Tip osebnosti, kakršne ponavadi tudi sama zbiram okrog sebe.
- mogoče ravno ta prizemljenost. Včasih je dobro biti tudi malo neumen in zaletav in poskusiti iti z glavo skozi zid.
 Ampak mogoče je tudi takšna, pa je pač me poznam dovolj dobro.
  Ampak mogoče je tudi takšna, pa je pač me poznam dovolj dobro.Re: +/- cosmoforumašev
Bom potegnila ven tole temo...
+odločna, fatalna, razgledana.
-popolnoma se je odmaknila od foruma.

+odločna, fatalna, razgledana.
-popolnoma se je odmaknila od foruma.
The world is as you are.

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka 
+ kreativna, odlocna, ''pospravljeno podstresje'', ve kaj hoce
- mogoce malo prestroga (mam filing, da bi se te v zivo mal bala )
 )

- mogoce malo prestroga (mam filing, da bi se te v zivo mal bala
 )
 )Re: +/- cosmoforumašev
+ zabavna, obožujem njen smisel za humor, odločna, pogumna, lepotička, samostojna, odprta
- uh... dejansko ne vem

- uh... dejansko ne vem

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”

+ deluje prijazna, zabavna, zelo samostojna, nekonfliktna, na pozitiven način čustvena, se zdi taka direktna, iskrena
- verjetno, da jo hitro kej spravi iz tira al prizadene (niti ne poznam tolk, da bi lahko govorila, mislim, da je blo v starejših priznanjih kaj takšnega), obsedena s čistočo

- verjetno, da jo hitro kej spravi iz tira al prizadene (niti ne poznam tolk, da bi lahko govorila, mislim, da je blo v starejših priznanjih kaj takšnega), obsedena s čistočo

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

+mladostna, razposajena, frfotava, energična, preko pisanja mi deluje, kot da ji ni kaj preveč dolgčas,
- prehitro kakšno stvar vzame osebno, se še išče;

- prehitro kakšno stvar vzame osebno, se še išče;
The world is as you are.

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka 
wow kaj pa ta tema