Z ruščino te bodo brez problema tudi v Ukrajini razumel.
_patchouli_ napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:Je sama Evropa na grozni lokaciji, pod sabo imamo celino ki poka po šivih glede števila ljudi,
A to misliš Afriko? Ker Afrika nima problema s prenaseljenostjo. Evropa ga ima (s strahom pred afriškimi prebivalci in svojo lastno prenaseljenostjo). V bistvu, delež svetovnega prebivalstva, ki živi v Afriki se je v zadnjih stoletjih zmanjšal, verjetno predsem na račun naraščaja prebivalstva v globalnem severu. Kar se gostote prebivalstva tiče, v Afriki živi na kvadratnem kilometru 87 ljudi, v Evropi pa 188. Indija sama po sebi ima več prebivlcev kot Afrika, pa je slednja devetkrat večja. Kar se naravnih resursov tiče, globalni sever porabi več kot polovico le-teh, kljub temu, da predstavljamo le okoli 20% svetovnega prebivalstva. Kjub temu pa vlade po Evropi spodbujajo rodnost v svojih državah, a pošiljajo v Afriko denar za projekte, ki bi ustavili rodnost. Evropa je sama svoj problem, kar seješ, to žanješ, al kaj. Afričani nimajo nič s tem. #justsayin
Exit napisal/-a:hihi bi potem za mene rekla, da sem riba?
Ananhas napisal/-a:Exit a ti si riba?
Exit napisal/-a:pa zanimivo je, da imam med dobrimi prijateljicami veliko bikov pa strelcev. načeloma pa imam najraje bike, ker mi delujejo tko zelo močne osebnosti, družinske, in se lahko zaneseš na njih 1000% in se v njihovi družbi počutiš varne.
ponavljam