Hej, evo me

jaz sem zajebala. Darilo sem kupila ze zdavnaj, a sem z odhodom na posto cakala do zadnjega dne, t.j. do 24. decembra. Zal nisem vzela v zakup, da bi slo lahko nekaj narobe, in prav to se je zgodilo..
Tooorej:
Cez praznike sem nekomu oddala stanovanje, ki pa se ni izkazal za resnega, zato sem ga 24. 12. cakala do mojega odhoda na vlak za predajo kljucev, ker je zamujal. Tako mi na posto enostavno ni uspelo iti. Zamujal je tudi s prihodom nazaj v stanovanje, zato sem trip morala podaljsati kar za cel dan. Po mojem prihodu domov sem darilo takoj odnesla na posto, ampak mi tam po murphyjevo
nikakor ni hotelo naloziti cosmopolitan strani (
screenshot), da bi preverila naslov v inboxu. Tam sem se usedla za 10-15min in osvezevala stran, a ni pomagalo, saj mi pri taksni obliki strani ne prikaze gumba za ZS-je. Vmes sem pisala tudi prijateljici, ce mi lahko pogleda, a je njej pokazalo isto popaceno stran. In tako sem sla domov

Posiljka je sla danes priporoceno na posto, lesnik - prosim oprosti za smotano situacijo. Sem sama kriva.
_
Obenem bi se rada zahvalila svoji secret cosmo bozicki Sarissimi, vceraj sem prejela kjut in svetlikajoce zavit rdec paketek, v katerem so bili:
* Rdec sal (zadela barvo, ker sem letos kupila skoraj vse v rdeci barvi

)
* Beli biser uhancki, ki so pri meni stalnica
* Prstan
* Berry queen disec caj
* Temno vijolicen lak za nohte
* Rocno narisano voscilnico

Najlepsa hvala

_
Seznam:
Saarijarvi -> lesnik
lesnik -> emanuela