* računalnik spet glaaasen, počasen... bi že bil kr čas za novega, ampak... ne bo šlo

upam sam, da ne mrkne.
* ljubim svojo organizirano plat. morala sem poiskat neke dokumente, in sem jih tko našla v roku parih sekund, ker imam vse lepo popredalčkane, vse označeno, popisano kje je kje <3
* so spet vsiii okoli mene bolani. vsi. se tokrat NE dam, pa se bom začela že predhodno filat z vitamini etc.
* bom ta mesec še morala stisnat ornk z delom, keer me čaka tatu naslednji mesec hihi
* to leto bom stara 26let, pa me že kr mal duši, skrbi zaradi dela, če se bom morala seliti, če bi se selila v tujino, kako s certifikatom, kako z magistrsko, kako s prostovoljnim delom naprej, kako z redno službo, kako z zavarovanjem, kako s potovanji, kako s festivali etc. WHAT TO DO? glava mi bo eksplodirala, ker v vsaki dani sekundi razmišljam o stotih stvareh naenkrat. in nekako odlašam, sam vem, da bo tako, da se bom en dan zbudla, pa vse te dileme porihtala v enem dnevu, si napisala načrt in se ga držala. tumač.
* sem aktivno začela s prostovoljnim delom, čist sem not padla, sam gledam kdaj sem fraj, da se vpišem hihih.
* sem totalno zaspana, čeprav sem spala 9ur. groza.
* spala bi.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”