Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Klepetalnica #115

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

emanuela napisal/-a:26, ne več dolgo.

...... :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Exit napisal/-a:In zaka si dobila vtis, da si prestara za ta forum?

Eh, to je bila bolj šala. :)
Zanimalo me je samo koliko je kaj star folk tu gor, sicer sem vedela, da večinoma mal mlajši. No, pa tud starejši. :D

Je pa res, da vstopam v novo življ. obdobje in je nekak čedalje manj ljudi s katerimi se lahko poistovetim. Oziroma tisti manj pišejo.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Mladinci! ;D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Imam težavo... ker me je bolezen res zdelala, sem klicala šefa, da me žal ne bo, ker se res ne počutim dobro. Tip je... rahlo pop*. Prov po glasu sem mu čula...
naj omenim, da me je še dan prej videl kakšna sem, slišal, da komaj govorim in da kašljam ko nora :(
se vam zdi to normalno?
+
kak naj se odzovem na njegovo norenje, ko ga bom naslednjič videla?

mene res stisne, ko sam pomislim na to, ker rees nimam energije prepričevat človeka, da sem res zbolela, in ki trdi, da sem si za to sama kriva :(
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Uh to mnenje bo subjektivno, ker res ne maram takih ljudi... Jaz preprosto ne bi več delala tam, ne za nekoga s takim odnosom. Zdravje je samo eno.

Ne vem kolk si lahko privoščiš, da najdeš kaj drugega ali boš ostala tam... Če boš pač ostani profesionalna, hladna, ne opravičuj se (ker se nimaš za kaj), naredi svoje, če bo tečnarjenje, greš.
ismeta halilovič
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ismeta halilovič »

kva je bejbe! pejmo štrikat! (ker ne znam kvačkat)

pa glih sn zlato runo dobila k sn zlatga prnašauca oskubla....ful je cart zej :blume: :freude: :freude: :freude:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Exit napisal/-a:Imam težavo... ker me je bolezen res zdelala, sem klicala šefa, da me žal ne bo, ker se res ne počutim dobro. Tip je... rahlo pop*. Prov po glasu sem mu čula...

mene ful zmoti ko nekdo zboli, ostane doma en dan, pride drugi dan v službo, ker ima zvečer žur (se bolje počuti :rolleyes: ) in potem spet zboli in ostane doma. Pri takšnih bi tudi jaz pop...

Pri tvojem šefu pa - če prav razumem se je samo po glasu slišalo da ni zadovoljen. Če ni rekel nič neprimernega ne moreš nič.
Kaj pa delaš? področje kjer ni panike da te en dan ni, ali področje kjer je celotno poslovanje odvisno od tebe?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Že par dni mi je prehlad moril življenje, komi sem govorila, grozno kašljala, in pač na soboto me je res položlo. Nisem mogla iz postle. pč groza. sem pa dva dni ostala doma, pa nazaj pač delat, ker si niti ne morn privoščit izpada ur.
pa vsi so me vidl, da sem boga pa sprašval, zakaj ne grem domov.
delam pa prek ŠTUDENTA v trgovini, kjer je na smeni več delavcev. tko d nč ni propadl zrad mene.

me je pa drgač zdj odpustil. dva dni pred božičem. wow.
kreten.
pa na to dotično problematično soboto, je bil on sicer pisan CEL dan, je pa delal sam do dveh, ker je bil utrujen, ker je mel fešto prejšn dan. :D in pol panika, češ kje mam delavce. jah sj če bi on delu kokr je pisan, ne bi blo sploh izpada.
js v lajfu nisem naletela na večjega kretena. prisežem
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Ne sekiraj se, boš dobila drugo službo. S temi študentskimi deli ter odnosom nadrejenih je ponavadi bol kriza ja, pr meni je bla enkrat kaplja čez rob,da so me odpustili že to,da sem bila v tujini v času prostih dni in bi po njihovo mogla to posebej najavit,ker so pričakovali, da mora bit zaposleni prek študenta vedno v pripravljenosti za vskočit na delo ne glede al je na urniku za delo tisti dan al ne..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

_patchouli_ napisal/-a:LZ, ti ko bos prisel domov s svojega potovanja bos na kolena padel in domaco zemljo polubljal ter obljubljal, da je nikoli vec ne bos zapustil :D
.

Mi ni treba iti nikamor da začutim ljubezen do Slovenije.

Resno, obožujem to deželo, ne do točke kjer nisem kritičen do stvari, ampak preziram cinizem ki ga nekateri čutijo. Mislim da je pogosta tema med mladimi v Sloveniji, da se vso krivdo vali na zunanje dejavnike, res da ni vse niti približno idealno, ampak bodimo realni, če se rodiš v Sloveniji, živiš v top 3% svetovne populacije.

Potovanja v druge kulture, ali intimni pogovori z ljudmi ki prihajajo iz drugih kultur, so fantastično orodje za samozavedanje, da ja, si zelo privilegiran posameznik, ki je rojen v čudoviti deželi, super varna in odlična klima.
Zaradi tega se ne počutim krivega ali kaj, sem pa extremno hvaležen, vsak dan.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Jaz priznam, da tudi malo zavijam z ocmi, ko se slovenci pritozujejo nad prometom v Ljubljani, pokvarjenimi politiki, revscino itd. Lol mi imamo vsaj demokraticne volitve in lahko kaj spremenimo, ce mislimo resno. Po drugi strani se pa ni ravno kul primerjat z enimi Somalijami pa Pakistani. Lahko stremimo malo visje in severneje; vedno je lahko bolje.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

To je res, primerjati s takimi deželami je absurdno, in ja, sever je neka norma kako naj bo sistem urejen in kakšen standard lahko dosežemo.

Ampak, spet pozabljamo eno stvar, zakaj so te dežele tako bogate?
Kaj imajo skupnega dežele kot so Avstralija, Norveška, Kanada in ostale severne dežele?

Ogromna dežela polna naravnih virov v kateri živi malo ljudi. That is it :D.

Slovenijo jeb* konkretno samo ena res huda stvar, mentaliteta ljudstva...to se razpira od bolanega zavidanja, do države ki pije denar od gospodarstva, to je to...čez čas ko se bodo generacije zamenjale, trdno verjamem da se bo to spremenilo.

Kar se pa tiče severnih dežel, iskreno mislim da tudi njih čakajo konkretni problemi v prihodnosti, povezani z varnostjo in demografijo.
Osebno preziram populizem, in definitivno imam premalo znanja o tej tematiki, a ne morem zanikati občutka da je njihov sistem multikulturnosti obsojen na propad. Ko ti v narode ki so zelo majhni, pripelješ tuje kulture, jim daš več kot udobno življenje, in imaš mehko roko do njih te to ne pripelje na dober konec.
In če imaš majhen narod ki je zelo pasiven, in ima zelo malo otrok, in v to daš injekcijo tuje kulture ki ima mnogo mnogo več otrok, kako boš to balansiral brez da pride do extremov?

Nekako se ne čudim da večina severnih dežel že dela plane o ponovnemu obveznemu vojaškemu služenju za vse po letu 2000, ker je to en sistem kjer nekoga dobesedno prisiliš da sprejme tvojo kulturo.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Srecno in zdravo in uspesno in oh in sploh najboljse leto 2017 vsem cosmo forumasem!

:tannenbaum: :tanz: :hic: :luff: :pimp:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Oh, iz tvojih ust v božja ušesa! Enako želim tudi tebi ter ostalim navzočim. :)

(BDW, se komu sanja kaj bi blo krivo, da mi smejkoti ne primejo? )
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Led Zeppelin napisal/-a:K še en tvoj prijatelj dobi skupni profil s punco.

Slika

That's a thing?

Sem mislila, da je to ameriška zadeva. In kaj, pobrišeta vsak svoj profil in odpreta novega? Ali masta še vedno vsak svojega, in tega dodatnega, kot folk ki odpira fb za svoje mačke/pse?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Odgovori