Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno
Re: Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
- suzanne windlow
- Komunikatorka
- Kraj: Simulator
- Kontakt:
Wat, wat??
Jaz bi z jaguarjem gola poležavala na debelih vejah, in se ponoči sprehajala po vrtovih in predmestjih z črnim panterjem. Seksala z njima? Seveda, ampak vse to spada že pod spolne fantazije. Jih ve nimate, kakšne so vaše, ali bolje, da ne poveste
Jaz bi z jaguarjem gola poležavala na debelih vejah, in se ponoči sprehajala po vrtovih in predmestjih z črnim panterjem. Seksala z njima? Seveda, ampak vse to spada že pod spolne fantazije. Jih ve nimate, kakšne so vaše, ali bolje, da ne poveste

yes, I am avatar
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
^A res moras trollat v vsaki temi? Getting old, suzanne.. za zoofilske fantazije pa lahko odpres svojo temo, mislim, da je se nimamo.
Kakorkoli ze..
__
Stvar / dotik / prijem / etc, ki te v trenutku napali kot sibico?
Kakorkoli ze..
__
Stvar / dotik / prijem / etc, ki te v trenutku napali kot sibico?

Poljubi po vratu.
Ponavljam
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Bolj odvisno od situacije,zadnji čas že to,če grem k fantu po tem,ko se par dni nisva vidla. Drgač pa pomoje iz kategorij vizualno/dotik/besede-slušni tip, sem najbolj to zadnje,v smislu nekakšnega dirty talka..pri dotikih(more bit ob pravi priložnosti) pa npr. daljši poljub na usta z jezikom(ki lahko vključuje grizenje in malo meji na bolečino),grabljene za joške,vlečenje za bradavičke..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Sem moški, ni neka raketna znanost. Samo podrgni se in je to to.
Dirty talk, kje imaš mejo?

Dirty talk, kje imaš mejo?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
A v smislu 'žaljivk' in podobno? Ne vem, se niti ne grem nekega hardcore dirty talka oz. so skor vsi tipi preveč vljudni
,pač načeloma me kašni bol sočni izrazi ne motijo,prej napalijo,če so v pravem momentu,drugače itak jemljem vse bolj kot nekakšno igro in mi nima povezave z realnostjo/ s tem,da bi bilo izrečeno izven konteksta sexa..
Ponavljam

Ponavljam
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Hmmm.. z zelooo redkimi je sploh prislo do tega, ker mi je vse to prej cringe, kot seksi.. Mislim, da mi je blo samo pri enemu vsec, ker je bil res tak 'strog, dominanten'.. in si cutil, da ima tudi na neki mentalni ravni popolno kontrolo nad tabo
.. Pri drugih pa pac..
ne vem.. ''Po*ukal te bom v tvojo malo, socno p***o'' ... Emmm..
no dej, da te vidimo. Lol.
ponavljam

ponavljam
Nimam je, ker se mi f*k začne v glavi in ne pri tem, da vidim, da tipu stoji.
In mi je prav osvežujoče in stimulativno, ko tip izusti nekaj izvirnega ne pa "Po*ukal te bom v tvojo špranjico"
. Enim je dirty talk že to, da rečejo, naj jim ga pofafam, khm, lol.
Kaj vam je re ultimativni turn on? Tist, ko ti je v sekundi jasno, da je treba čimprej med rjuhe?

Kaj vam je re ultimativni turn on? Tist, ko ti je v sekundi jasno, da je treba čimprej med rjuhe?
As your lover describes you, so you are.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Ma kot receno, sem sucker za dober eye contact game, tako da ce to stima.. uh
sem pa opazila, da me se ena malo weird stvar v sekundi 'vzge', t.j. ko me med poljubljanjem pocasi prime za celjust in nezno vstavi konico palca v usta
always works. Dammit.
Vedno seksas popolnoma slecen/a, ali kdaj pustis kak kos na sebi? (zokne ne stejejo
)

Vedno seksas popolnoma slecen/a, ali kdaj pustis kak kos na sebi? (zokne ne stejejo

Pustim tud kej na sebi,ne vedno namenoma
..največkrat kak kos zgornjga dela oblačila alpa spodnjice samo malo zamaknem
Ponavljam

Ponavljam
Bleh, zokni, not sexy.
Kaksno kratko obleko samo dvignem in odmaknem hlacke, vcasih ne slecem modrca, pustim f** stumfe in/ali kiklo.
Najljubsi plac za seks?
Kaksno kratko obleko samo dvignem in odmaknem hlacke, vcasih ne slecem modrca, pustim f** stumfe in/ali kiklo.
Najljubsi plac za seks?
As your lover describes you, so you are.
Mah meni kar postelja,kvečjemu celotna spalnica, tko da so še tla vključena,pa idealno je če si sam v stanovanju,nism napaljena na kakšne javne place in ekshibicionizem,ok mogoče me zamika,če je kak alko v igri,sicer pa niti ne.
Ponavljam
Ponavljam
I'm a basic bitch - postelja.
Mi je pa vsekakor velik plus, če se včasih prestavi v kakšne javne place, tut kak avto. pač nujno more bit tudi kakšna popestritev
ponavljam
Mi je pa vsekakor velik plus, če se včasih prestavi v kakšne javne place, tut kak avto. pač nujno more bit tudi kakšna popestritev

ponavljam
Kjerkoli doma kjer me pač prime...lahko je to ob pultu v kuhinji, lahko je to v dnevni na kavču, v kabinetu na mizi, v kopalnici na stroju...it doesn't matter 
Naslednja opcija je pa v avtu, ali ob avtu.
Eno offtopic vprašanje:
Prej ste pisale o dirty talku...ne me hecat, a to res tipi izustijo, da te bo pofu*al v špranjico, ali pa v malo sočno pič*o? hahaha
Nič v stilu "prasička, zabil ti ga bom do grla", ali pa "razdrl te bom, da dva dneva ne boš mogla hodt", ali kaj takega?
Globoko grlo, ja ali ne?

Naslednja opcija je pa v avtu, ali ob avtu.
Eno offtopic vprašanje:
Prej ste pisale o dirty talku...ne me hecat, a to res tipi izustijo, da te bo pofu*al v špranjico, ali pa v malo sočno pič*o? hahaha

Nič v stilu "prasička, zabil ti ga bom do grla", ali pa "razdrl te bom, da dva dneva ne boš mogla hodt", ali kaj takega?
Globoko grlo, ja ali ne?