Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
Ja jaz sem isto pomislila,da razsaja nek virus in je veliko ljudi bolnih,jaz in fant sva tudi bila pred kratkim...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Exit napisal/-a:Ka bi si mislale, da vas tip povabi na zmenek, vam en dan prej napiše, da je zbolel, in da če lahko prestavita na nasledn teden?
Ne vem, al sn js tko že cinik ratala, sam men se to zdi bullshit.
Vsak lahko zboli

Ok, očitno sem ratala res totaln cinik in totalno nezaupljiva, ker za vse domnevam, da je laž. When have I become so bitter 
bo treba mal delat na seb

bo treba mal delat na seb

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Ah zdj pa čist random topic. Kaj si mislite o teh polonapolona skodelicah?
https://polonapolona.com/collections/all
Jaz že dlje časa razmišljam o nakupu, ampak me res vsakič odvrne cena - 20e
sicer so res zelo lepe, domiselne, ampak cenaaa 
https://polonapolona.com/collections/all
Jaz že dlje časa razmišljam o nakupu, ampak me res vsakič odvrne cena - 20e

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
^^Meni so tudi lepe. Samo mi je tudi cena previsoka, ker sem štorast človek in hitro razbijem take stvari 

Meni se ne dopadejo.
Mi pa sicer ni težko dat 20 za nekaj kar mi je res všeč.
Mi pa sicer ni težko dat 20 za nekaj kar mi je res všeč.
Me ne posebno pritegnejo,pa kot študent tudi ne bi dajala ekstra denarja za skodelice.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Meni je šalca šalca, fajn je da je lepa, to je to. Če ti je všeč, si jo pa le kupi, zima bo še dolga-veliko št popitih čajev 

The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Meni so simpatične, pa cena se mi ne zdi pretirana (moraš računat material, so kr iz kvalitetne keramike, ne une čipšit z merkurja + so vseeno avtorsko delo in to). Sem jo nabavila za darilo, zase sem pa preveč škrta
.
Btw, a bo kozmobožiček letos?

Btw, a bo kozmobožiček letos?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Mah, ja sj štekam ceno pa vse. Sam mi je 20e za SKODELICO, res prevč. pol res raj dam za karto za koncert. nvm. bomo vidl 
mogoč nasledn mesec.... zdj mam spet v planu ŠE EN KONCERT, in ne bo zneslo. god damn it.
uu js sn ful za, nikol še nisem sodelovala!

mogoč nasledn mesec.... zdj mam spet v planu ŠE EN KONCERT, in ne bo zneslo. god damn it.
uu js sn ful za, nikol še nisem sodelovala!
Exit napisal/-a:Placebo. Res muka od muke. katastrofa..
Ponavljam
Uh uh, a si bla včeraj v Zagrebu?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Nope. Na exitu par let nazaj 

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Meni so bli pa kr ok lani na InMusicu 

Prav zanima me, koliko ljudi bi sodelovalo na cosmo božičku-jaz sem sicer za, že dolgo nisem 

The world is as you are.