mene pa zelooo zanima kako poteka delo v klubu. Glede tega da sem študentka in sem dobila prošnjo za delo v klubu, vendar me skrbi ker nimam veliko izkušenj z delom v klubu. Seveda sem delala kot hostesa in tudi za šankom, vendar v klubu še ne. zato lepo prosim če mi kdo to razloži podrobno kako poteka
kakopoteka delo v klubu
kakopoteka delo v klubu
Živio.
mene pa zelooo zanima kako poteka delo v klubu. Glede tega da sem študentka in sem dobila prošnjo za delo v klubu, vendar me skrbi ker nimam veliko izkušenj z delom v klubu. Seveda sem delala kot hostesa in tudi za šankom, vendar v klubu še ne. zato lepo prosim če mi kdo to razloži podrobno kako poteka
PROSIM, ker me res skrbi hah
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Re: kakopoteka delo v klubu
Najbrz isto kot v sanku, samo da je bolj glasno, temno in naguzvano? 
Re: kakopoteka delo v klubu
Pojdi probat,če se počutiš in najlažje vidiš, če je zate. To ko ti drugi govorijo kako je,kako ni ponavadi ne pomaga kaj dosti..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?