- je pa to ^ povzročilo, da sem se spet spomnila čudovitega vikenda ob morju in njega, idealnega fanta. Res je super, še zdaj, ko se srečava in se pogovarjava, ne morem odmisliti tega, kako je človek na mestu. In res škoda, ker očitno jaz njemu nisem tak ideal :S En sam pogovor po enem mesecu in sem spet vsa zmešana!
- mi je služba res všeč. Na čase je vse na kupu in sem čisto zmedena, česa naj se lotim in kako, ampak večino časa pa uživam! Za tiste stresne dni se pa tudi učim, da moram manj komplicirat in kaj tudi na hitro naredit oz. ljudi navadit, da morajo počakat. Tako bodo vsi dnevi super in jaz najsrečnejši človek pod soncem!
- tudi mene mika couchsurfing, ampak se mi zdi, da še nekaj časa ne bo časa za potovanje. Pa malo me skrbi, kakšni so ljudje ... je pa zanimiv izziv za premagat strah in naredit korak naprej. Mogoče poleti res poskusim

- sem kolegici namignila, da je bil na njeni poroki en zanimiv človek in je rekla, da naju bo sočasno povabila na kavo, da bomo pogledali slike s poroke. Ideja mi je bila všeč, nakar danes izvem, da je temu človeku dejansko povedala cel načrt. Zdaj pa nisem več prepričana, da bom šla.