Ej danes je prav neverjetno, ko sem dala danes zjutraj v wcju na šithu šal dol z vrata, so se napihnili ko balon . Najhujše pa je, ko se mi franža (kjub temu da jo zjutraj speglam in zglancam celo) zavije v en superman koder na čelu
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
A to sploh delajo kje v slo? Nisem še nikjer vidla, bi pa tudi js probala enkrat <3 Pomojem mora bit podoben filing ko calzone, ko je fila bolj skuhana ko spečena, pa testo vlažno namesto hrustljavo.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Krilatica, ki je postala že čisto sprejemljiva in pravi »Pokaži, kako pišeš, in povem ti, kdo si« oziroma »Pokaži, kako pišeš, in povem ti, kakšno izobrazbo imaš in kdaj si se šolal«, bi morala postati neuporabna in odmreti skupaj z vremenskimi pregovori, ki jih podnebne spremembe vse bolj postavljajo na laž. Vsi, ki končajo obvezno šolanje, bi morali biti sposobni vsaj osnovna besedila napisati brez napak. Pika. Ostalo je stilistika. In slovnični fašizem.
Dol z ljudmi, ki ne ne berejo mailov za sabo! Živela diktatura
Ka bi si mislale, da vas tip povabi na zmenek, vam en dan prej napiše, da je zbolel, in da če lahko prestavita na nasledn teden? Ne vem, al sn js tko že cinik ratala, sam men se to zdi bullshit.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Hm ne vem, če bi bil samo nek lame izgovor, te verjetno sploh ne bi več povabil. Tako, da čist možno, da je res zbolel, v teh dneh so itak vsi neki bolni (vključno z mano )