Fi-Fi napisal/-a:Da še enkrat obnovim malo to temo, kakšen dober predlog bi bil fajn.
Torej, kako naj desc star okoli 30 let spozna spozna kakšno punco? Če recimo v družbi ni nobene samske in primerne, službenih vez se izogibam, facebooka praktično ne uporabljam, ne plešem... torej kaj mi še preostane?
Tinder, Twoo, onaon in podobne strani ni bilo sreče, tam je malo morje všečkanja in nobene resnosti. Se mi zdi da so te strani bolj namenjene bildanju ega za večino punc tam gor.
Dostikrat preberem na kakem forumu jamranje punc, da ni več samskih tipov mojih let...in se sprašujem kje vsi tičimo, da se nikakor ne srečamo?
Bom povedal svoja opažanja, ker imam okoli sebe kar nekaj samskih 30 letnikov:
- ne zijaj forumov, kako samske ženske jamrajo kako ni nobenih oreng decov. To so moški ekvivalent tistih ki jamrajo da so vse ženske skurbane in ne vem kaj. Ni realna slika, samskih in kul žensk je na tone, tisti ki jamrajo pa so samski z razlogom...ker so piz*e.
-ona-on, twoo...ne vem, jaz sem bil na tem ko sem hotel neresne zadeve, in sem jih našel

(Tinder še ni bil opcija), moji kolegi samo jamrajo kako so same ločenke in mlade mamice z otrokom...kar je nekako logično, ker ženska ki ima veliko opcij, ne bo iskala po internetu. Be real.
- po tekstu vidim da se omejuješ, in se zanašaš na zunanje dejavnike da si najdeš partnerico. To vidim tudi pri mojih kolegih, vsi računajo da bo en pripeljal samsko, lepo kolegico, da te bo kar ena kliknila. Dejstvo je, da se boš moral zmigati, kakšne dejavnosti tebe zanimajo jaz ne vem, če nisi za ples, ne pojdi plesat, če ti je lončarstvo, potem pojdi lončariti.
Hočem povedati je, da nehaj čakati da ti drugi povemo kaj moraš narediti, ker kot prvo ne vem kdo si, kot drugo pa: Vsem dol visi če si ti samski.
Nehaj računati na zunanje vplive, ker kot je rekel moj dober prijatelj, zunaj je vojna, in zakaj bi ti predstavil lepo samsko žensko

.
- ključna stvar, ne vem kakšna pričakovanja imaš...ampak bodi malo realen, jaz poslušam da bodo vsi imeli neke 22 letnice, in oni so na neki poziciji...in kaj vse jim pripada. Včasih je treba realno pogledati,kdo si, kaj lahko ponudiš, in biti iskren do sebe,če si samski z razlogom in če imaš napačne poglede na ženske in svet. Povem bolj kot moje opažanje, da tipi ki so samski do 35ga, so samski z razlogom.
- v glavnem, nehaj se omejevati, nehaj zijati po internetu, in se enostavno spravi početi stvari ki s tebi kul.
- zadnji ansvet, ne poslušaj nobenega, ne mene, ne interneta, sam probavaj, kar deluje zate, ne deluje zame, in kontra.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.