-* so mi včeraj končno uradno priklopili elektriko, naslednji teden pa po načrtih naredimo še notranjo napeljavo, z hitrejšimi varovalkami in dodamo več štekerjev.
-* ta vikend na novo zatesnim okna, potem se bom pa najbrž lotil barvanja fasade ker dobim oder. Je pa ves zunanji les že skoraj pobarvam, se res vleče ker moraš vse trikrat pobarvati.
* je zdaj hiša uradno neodvisna, priklopljena na elektriko, vodo, kanalizacijo, predpriprava za plin je narejena in parcela na novo zakoličena...in čez dve leti bo šla lepo na trg.
-* se mi zdi butasto, ko kakšna mlada punca začne obrazlagati zakaj ni v resni zvezi ali nima/noče otrok. Koga boli k*rac!? Ne vem zakaj bi moral kdorkoli čutiti pritisk ali objasniti svoje odločitve.
Vsak si izbere svojo smer, svoje probleme in potem žanje kar je sejal, in po nobenemu drugemu se ne bi smeli primerjati. Jaz sem jaz, ti si ti, in čeprav sem vesel za ostale, se zanimam samo zase

-* nisem vedel da sem lastnik enega manjšega gozda, dokler nisem šel v celoti brat notarskega zapisa, kar je totalno butasta izjava, ampak ja, očitno ima foter nekaj hoste

Sem ga potem poiskal, in ja...ni velik, je pa gost, in je več kot dovolj debeline da bi lahko naredil kakšno brunarico iz njega.
-* mi je malo žal da nisem dve leti nazaj kupil ene lepe parcele na Šentruert na Dolenjskem, ker je bilo res sanjsko lepo in za drobiž, plus urejeni papirji za hiško do 70m2, ampak sem potem zasukal smer v drugo pot...tako da, bomo to rešili čez nekaj let.
-* se mi ne da danes na koncert, nadihal sem se barve, in se grem preluftat, potem pa jest in spat...bomo že drugič