Mozna nosecnost????????
Mozna nosecnost????????
S fantom sva imela zascitene spolne odnose pred 10 dnevi..uporabljala sva kondom, ko sem sla dol z njega( on je bil spodaj,jaz na njem) sma opazila na njegovi majici kapljice sperme. Kondom ni pocil oz. ni zgledalo da bi. Mozno je da je stekla s kondoma. Drugi dan sem za vsak slucaj vzela jutranjo tabletko. menstruacijo dobim okoli 20., vendar me vseeno zanima ce je kaka moznost da bi bla noseca?
Re: Mozna nosecnost????????
Če si vzela hormonsko bombo aka tabletko za jutro po tem, si bolj težko noseča.
The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:03, skupaj popravljeno 1 krat.
hvala lepa za bolj ali manj koristne odgovore 

kugla pa je na moje vprasanje če sem noseca odgovorila z ne, tako da sem malce pomirjena hehe
hvala za nasvet
-whatever floats your boat 

-
- Sramežljivka
Tisto na majici je bila posledica tvoje vlažnosti in ne njegove. 

^točno to 
(najverjetneje)

(najverjetneje)
emanuela napisal/-a:Če si vzela hormonsko bombo aka tabletko za jutro po tem, si bolj težko noseča.
Jaz poznam osebno dve punci, ki so kljub 'bombi' vseeno zanosile.
Ja saj niso 100% zanesljive,mislim,da so okrog 95%,tako da nič tako nenavadnega..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
- Sramežljivka
Seveda 95 %, ker 5 % predstavlja skupina, ki v tem času ovulira, takrat je pa tableta neučinkovita.
Ampak avtorica tako ali tako ni imela problemov s počenim kondomom, ampak le njenimi izločki s kondoma - ali njegovimi iz kondoma, ko ga je odstranil - na njegovi majici.
Ampak avtorica tako ali tako ni imela problemov s počenim kondomom, ampak le njenimi izločki s kondoma - ali njegovimi iz kondoma, ko ga je odstranil - na njegovi majici.