saarijarvi napisal/-a:Ze na forumu imamo temo s 150 stranmi postov ljudi, ki iscejo nova poznanstva
Misliš tema Iščem prijateljico?
@Mclarnovc, če nimaš kaj pametnega napisat, ne teži.
saarijarvi napisal/-a:Ze na forumu imamo temo s 150 stranmi postov ljudi, ki iscejo nova poznanstva
Džeki napisal/-a:Vredu, vas pač nič ne zanima. Če bi vas kaj zanimalo, bi šli tja, kar vas zanima in ne bi tu spraševali, kje koga spoznati.
Led Zeppelin napisal/-a:Jaz ne bom pametoval, ker sem šele zadnje dve leti konkretno naredil spremembe, ki so mi izboljšale socialno in ljubezensko življenje. Pri 26ih imam šele občutek da praskam po površju, in razumem neke stvari.
Led Zeppelin napisal/-a:Jaz ne bom pametoval, ker sem šele zadnje dve leti konkretno naredil spremembe, ki so mi izboljšale socialno in ljubezensko življenje. Pri 26ih imam šele občutek da praskam po površju, in razumem neke stvari.
Tipi ki imajo probleme tu, so si sami krivi, tako kot sem si bil jaz sam kriv.
Kar je Džeki napisal, je absolutna resnica, na temu svetu sta samo dve vrsti moških, moški z vrednostjo, in moški brez.
In razlika je samo ena, drugi govorijo, prvi naredijo. Več kot govoriš, manj narediš, več kot sprašuješ, manj odgovorov dobiš, več stvari kot polagaš na denar, videz in umetne dodatke vrednosti, manjšo vrednost imaš.
Mataio_1 napisal/-a:saarijarvi napisal/-a:Skratka, v vsakem primeru bos moral stopiti izven svoje cone udobja in zaceti pristopati do ljudi, druge zal ne bo, ce hoces siriti svoje kroge.
Kako se priključiti k skupini ljudi, ki jih ne poznaš in te nikoli niso videli, ali pa v primeru ko tvorijo zaprt krog?