Stara sem 24 let, prijaham iz okolice Celja in mi manjka ženske družbe. Če je tu še kakšna čist normalna pupa, ki bi tu in tam kufetkala, bom vesela če mi napiše sporočilo
Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Re: Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
Živjo!
Stara sem 24 let, prijaham iz okolice Celja in mi manjka ženske družbe. Če je tu še kakšna čist normalna pupa, ki bi tu in tam kufetkala, bom vesela če mi napiše sporočilo

-
MajciZmajci
- Sramežljivka

Živjoo 
Če katera išče prijateljico za kakšen žur, čvek, šoping..se priporočam tudi za resno prijateljstvo. Zaradi več razlogov smo se z vsemi prijateljicami nekako razšle, tako da mi manjka ženski čvek in prijateljstvo.
Sem iz Poljanske doline, stara 25 let
lahko pišete tudi na ruparmaja@gmail.com 
Če katera išče prijateljico za kakšen žur, čvek, šoping..se priporočam tudi za resno prijateljstvo. Zaradi več razlogov smo se z vsemi prijateljicami nekako razšle, tako da mi manjka ženski čvek in prijateljstvo.
Sem iz Poljanske doline, stara 25 let
Živjo,
Iščem kakšno novo prijateljico za druženje, športanje,..pa tudi za dopust.
Sem 24 let stara in prihajam iz okolice LJ.
Če je katera zainteresirana, naj mi piše.
LP
Iščem kakšno novo prijateljico za druženje, športanje,..pa tudi za dopust.
Sem 24 let stara in prihajam iz okolice LJ.
Če je katera zainteresirana, naj mi piše.
LP
Hej!
Stara sem 23 let, prihajam iz okolice Domžal in mi manjka ženske družbe. Če katera išče prijateljico za kakšno kavo, čvek, šoping in podobno naj mi piše. Vesela bom vsakega sporočila
Lp
Stara sem 23 let, prihajam iz okolice Domžal in mi manjka ženske družbe. Če katera išče prijateljico za kakšno kavo, čvek, šoping in podobno naj mi piše. Vesela bom vsakega sporočila
Lp
Živjo! 
Iščem osebe za kašno kavo, pivo, shopping, jamranje o težavah, hribolazenje, vikend trip v Zrće in druge zabavne zadeve, ni da ni
V družbi so so vsi zasedeni in so prešli na penzionerski stil življenja in je pravi izziv da, koga sploh vidim. Stara sem 22 let, študiram v Ljubljani, sicer pa sem iz Posavja.
Vesela bom, če se najde kakšna nova prijateljica/prijatelj
Iščem osebe za kašno kavo, pivo, shopping, jamranje o težavah, hribolazenje, vikend trip v Zrće in druge zabavne zadeve, ni da ni
Vesela bom, če se najde kakšna nova prijateljica/prijatelj
Živjo punce,
tudi sama sem uvožena Ljubljančanka, stara 35 let, mamica 2 otrok...
Z veseljem sem za kak čvek, kavico, Šmarno goro, kak koncert...
Če je katera za, se mi lahko javi na anja_slo@hotmail.com

tudi sama sem uvožena Ljubljančanka, stara 35 let, mamica 2 otrok...
Z veseljem sem za kak čvek, kavico, Šmarno goro, kak koncert...
Če je katera za, se mi lahko javi na anja_slo@hotmail.com
Zadnjič spremenil 1XYZ, dne 20. Jun. 2018 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Živjo!
Stara sm 19 let in iščem prijateljico ali prijatelja, želim, da bi iz tega res zraslo pravo in dolgo prijateljstvo. Mogoče bi raje moškega prijatelja, ker se bolj razumem z nasprotnim spolom - ženske se včas kr skregajo pa zamerjo pa je vsega konec...
sm bol mirna, kofetkanje in sprehodi, pogovori dejansko o čemerkoli, nisem pa tko za neko žuriranje - žuriram rada le doma (pri komerkoli). Sem iz Lj
pišite pod zasebno sporočilo, hvala in lep dan!
-AnK
Stara sm 19 let in iščem prijateljico ali prijatelja, želim, da bi iz tega res zraslo pravo in dolgo prijateljstvo. Mogoče bi raje moškega prijatelja, ker se bolj razumem z nasprotnim spolom - ženske se včas kr skregajo pa zamerjo pa je vsega konec...
pišite pod zasebno sporočilo, hvala in lep dan!
-AnK
-
Škorpijkaa34
- Sramežljivka

Pozdravček
tudi jaz si želim spoznat prijateljico za druženje, sprehode, športne aktivnosti, žur, kino. Sem odprtega duha, družabna in vedno za raziskovanje česa novega. Sem tudi za skupni skok do morja
Imam pa 34 let in sem Gorenjka
Se veselim tvoje pošte
Lahko pišeš tudi na moj mail: fatalka@t-2.net 
Pozdravljena!
Stara sem 29 let porocena.mamica za 21 mesec fantek iscem dobra prijateljico za sprehod.kava....sem iz celje.pisete mi ce ste interesirani.N.B sorry for any mistakes am not slovenian am learning the language still
Stara sem 29 let porocena.mamica za 21 mesec fantek iscem dobra prijateljico za sprehod.kava....sem iz celje.pisete mi ce ste interesirani.N.B sorry for any mistakes am not slovenian am learning the language still
Biba92 napisal/-a:Živjo!
Stara sem 24 let, prijaham iz okolice Celja in mi manjka ženske družbe. Če je tu še kakšna čist normalna pupa, ki bi tu in tam kufetkala, bom vesela če mi napiše sporočilo![]()
Heyy biba92
jaz tudi iz celje.stara sem 29 let.mamica za 21 mesec fantek ce ste interesirana pisete mi.
Hej! če je kakšna za žure naj se mi javi pliiiis
tud za balkan muzko hihi
peace girls! mail: aleksandra.stikovac@gmail.com
-
elektrobum
- Komunikatorka

- Kraj: Štajerska
... 
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Helou,
sem 22 letna Ljubljančanka, študentka, ful mam rada šport in še marsikej drugega. En kup moje družbe gre jeseni v tujino, zato bi rada spoznala kakšno novo prijateljico ali prijatelja za druženje, chat, kave, šport, sprehode, izlete, karkoli
Več pa na zs, da ne dolgovezim tuki, bom pa zlo vesela, če se mi kdo javi
sem 22 letna Ljubljančanka, študentka, ful mam rada šport in še marsikej drugega. En kup moje družbe gre jeseni v tujino, zato bi rada spoznala kakšno novo prijateljico ali prijatelja za druženje, chat, kave, šport, sprehode, izlete, karkoli
Več pa na zs, da ne dolgovezim tuki, bom pa zlo vesela, če se mi kdo javi
-
bookwormalien
- Sramežljivka

Živjo!
Js isto iščem nekoga za druženje (po netu ali v živo). Sem 19-letno dekle, oktobra postanem študentka
sem mirna
poleg tega sem bol adventure tip človeka, tko da rada potujem, hodm na zanimive kraje
ful rada se pogovarjam o takih bol deep temah
rada bi pa bol tako dolgo in pravo prijateljstvo (zaupanje, inside jokes)
pišite pa pod zasebno sporočilo
lp
Js isto iščem nekoga za druženje (po netu ali v živo). Sem 19-letno dekle, oktobra postanem študentka
pišite pa pod zasebno sporočilo
lp