* avgusta se selim v LJ

zelo zelo srečna, je res fajn stanovanje

* včeraj tudi potem preživela lep dan v LJ

hvala LZ-ju za vse, posebi za vse fun facts o LJ

* ta mesec bom zelo veliko delala, kar je super, da si lahko malo več denarja "našparam".
* mi je malo hudo, ker bom morala zapustiti obe delovni mesti, ker so določene sodelavke res super, in so mi prirasle k srcu, in sem res uživala z njimi.
* se je v zadnjem tednu zgodilo ogromno stvari. res ogromno. zanimivo, kak se včasih v pol leta ne zgodi NIČ, potem pa sam bum bum bum. stvari se malo obračajo na bolje, vendar sem skromna in res hvaležna za te stvari, korak po korak. nočem se prehitro veseliti. vendar čisto vsako dobro stvar, ki se mi zgodi res cenim.
* vseeno še čutim strah, da se bo vse sfižilo, šlo v k*, ker nisem navajena, da se mi dogajajo dobre stvari. kr iščem pa kopljem, da ne uživam v sreči. je res težko iti ven iz teh miselnih vzorcev.
* z mamo sva imeli totalno odkrit pogovor, se odprli druga drugi, in se je odvilo v totalno nasprotno smer, kakor sem pričakovala. pričakovala sem prepir, zamere... ampak ne. totalno odprtost, toleranco in podporo sem dobila z njene strani. še zdej sem čist ganjena.... zanimivo kok enih stvari se more zgodit, nalagati, da "pokne"...ampak je potem vse kul.
* čaka me samo še ustni del izpita, in upam, da bo šlo. to je namreč zadnji izpit. huhu.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”