Bom zapustil tole vojno vihro za danes....

capo di banda napisal/-a:To je tudi meni čudno Katy, samo še čakam ponovno opozorilo pred izklučitvijo. Midva sva bila čisto calma in humorno pisanje. Med tem ko od LZ izbruhi so bili žaljivi z vsemi tistimi "boli me k. za tebe, boli me k. za tvojega, boli me k. kje ti živiš..." k.. whatever res. A vi ste že vsi med sabo bili fuck frendi ali v kaki navezi ste da ščitite en drugega kot država kočevske medvede? Ne vem no s tem ščitenjem en drugega in z ne upozorili tistim ki resnično žalijo... Vam pa očitno še kar ni ratalo med vrsticami razbrati da ženska enostavno trolla, nam trem z Emanuelo, mislim da je že po parih postih... Tako, da škoda držiš resnost teme katera je narejena iz trolanja, potem če si že moderatorica pač pobriši to temo in basta.
saarijarvi napisal/-a:^ Svoj mesecni 'edgy' komentar o tem, kaj si mislis ali ne mislis o dolocenih uporabnikih, lahko prispevas v klepetalnico.Verjamem, da smo ze vsi nestrpni.
MrBoombastic napisal/-a:Podpis. Popolnoma pristransko moderiranje. Predlagam razrešitev