trenutno 50 eur in denarnica s kovanci. cel spekter kartic - kreditnih in kartic zvestobe. Boni za eno trgovino. Labello. to je to. Jutri bodo še ključi in telefon.
-denarnica -mobi polnilec za mobi sončna očala lasnice lastika za lase vložek krema za stopala flaška z vodo glavnik majhna torbica z ličili deodorant v stiku planer
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
V moji torbici je absolutno preveč stvari -denarnica -ključi avtomobila -telefon -Carmex -robčki -čistilni robčki -krema za roke -bonboni -polnilec -tamponi -vložki -rokavice -parfum -šumeče tablete -odsevnik -ročni ventilator -vreča za živila -nož -igralne karte -steklenička Ketonala -zobna nitka -stari račun -semena za pohrustat -kuli -plastenka vode -ogledalce -modri marker
Problem nastane, ko vzamem manjšo torbico in potem se moram odločit kaj vzet s sabo ne vem zakaj sploh kupujem majhne torbice, če povečini uporabljam velike
Zadnjič spremenil jana_, dne 02. Jun. 2016 9:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Zadnje leto mam vedno: telefon z "denarnica" ovitkom, v katerem je kartica za v stanovanje denarnico kartico za službo labelo robček-tampon+vložek čepke za uha shitload 1 in 2 eur kovancev po vseh žepih, za vsak slučaj
potem pa opcijsko razne marele, jope, jogurte, slušalke, power bank za telefon, sadje, kremice, zapiske itd.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
jana_ napisal/-a:V moji torbici je absolutno preveč stvari
-steklenička Ketonala
a to za menstruacije? ti nič drugega ne prime?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Denarnica Telefon Anker 10000mah zunanja baterija, plus micro usb kabel Navaden polnilec Zvezek za pisanje idej in pisalo Marela Tanek pulover Kondomi Nikon fotoaparat AK-47 bajonet Nek star vojaški pepper spraj ki ti stopi oči Dve veliki vezici skupaj speti v lisice Nepremočljiva prevleka za nahrbtnik Kobo e-bralnik Vezice 1m vrvica Vžigalice Švicarski nož Petzl naglavna svetilka Odsevniki Flaška vode One in all žlica,vilce,nož Ttablica za organiziranje kablov...drobnarij Vrečka za smeti Grado sr60 slušalke Kompas Varnostni pas za pripenjanje nahbtnika
Najbrž bom dodal še manjši komplet za prvo pomoč, del opreme se spreminja glede na sezono.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.