Fi-Fi napisal/-a:Mislm, wtf, kaj se vam je zgodilo ljudje?
In v takem svetu najti simpatično in hkrati še vedno vsaj približno normalno žensko je že prava misija nemogoče.
Fi-Fi napisal/-a:Prava redkost je najti človeka, ki ima facebook profil samo z nekaj profilkami in nekaj privatnimi fotkami. Vsi ljudje (predvsem pa ženske) ste dobesedno prilepljene na facebook. Tukaj se vam ljudje (predvsem pa ženske) tudi že rahlo kisa v glavi?
So ti že drugi povedali, da preveč posplošuješ... Če pogledam sebe in svoj krog prijateljic, kolegic, sošolk, soigralk, sodelavk, ki jih imam na FB (teh je recimo okrog 100), nima niti ena (!) takih slik, ki tebe tako blazno motijo. Pa niso vse mamice z otroki niti zasedene... Meni gredo take ženske na živce in se z njimi ne družim, pa imam kljub temu ogromno poznanstev.
Je pa res, da sem bila včasih zelo zaprta in sem si samo sanjala, kam vse bi šla in kaj bi počela, ker nisem imela toliko kolegic, s katerimi bi hodila okrog. Potem sem pa prvič šla sama potovat in odkrila, da ni nič groznega. Spoznala sem nove ljudi in krog se je samo še širil. In ko sem enkrat pregnala strah pred tem, da grem sama nekam, sem še vedno šla sama, vendar sem povsod spoznala še nekaj ljudi. In tako se krog širi ... Pa premagala sem strah pred komuniciranjem z neznanci, tako da mi zdaj ni več težko pristopit do nekoga in začeti pogovor ...
Bistvo tega, kar hočem povedat je, da najdi nekaj, kar ti je v veselje (seveda mora biti nekaj "živega", ne igranje igric ali brskanje po netu). Mene so potegnili izleti in potovanja, tebe morda zanima kak šport (treniranje, ogledi tekem ipd.) ... nekaj, kjer so ljudje. Potem pa lepo počasi, korak za korakom začni navezovati stike. Več ljudi, kot ogovoriš, večja je možnost, da najdeš nekoga, s katerim se lahko pogovarjaš in večja je možnost, da najdeš žensko, ki je resna. Pa znebi se občutka, da moraš najti punco, ker se ta obupanost v človeku vidi na daleč in se ti bodo vse izogibale v širokem loku. Spoznavaj ljudi ... videl boš, kako so zanimivi in sčasoma boš našel tudi resno punco

FB in podobna družabna omrežja pa pusti na miru, saj si že sam ugotovil, da te spravljajo v slabo voljo.