Kot prvo jaz nisem ne vem kaj posploševal. Sem pa odkrito skritiziral to "instagram-facebook-selfie mentaliteto", ker tega je postalo že resnično preveč, prava epidemija tega je.
Sej se še vedno najdejo normalne ženske, ampak tega je zmeraj manj. Resnično.
Kot sem rekel, na eni strani imaš afne s selfiji, na drugi strani je pa drug ekstrem, mlade mamice z otroki, ta stvar je pa še v razvoju. Da objavljaš na odprtem profilu slike svojega otroka in ga kažeš kot da je tvoja trofeja, to je rahlo noro.
Zelo rad imam "estetske" slike kjer so slikane npr. samo rokice ali nogice, ali pa kak posamezen družinski portret. Ampak ne, v porastu so profili žensk, ki razkazujejo svoje otroke v takem in onakem položaju, oblečeni v eno ali drugo oblekico....joj no, kot da je lutka, igrača...ali pa tisti mali pes za katerega ženske kupujejo obleke.
Mislm, wtf, kaj se vam je zgodilo ljudje?
In v takem svetu najti simpatično in hkrati še vedno vsaj približno normalno žensko je že prava misija nemogoče. Razen če si obupan, pretirano toleranten in se ti zdijo take stvari okej.
Prava redkost je najti človeka, ki ima facebook profil samo z nekaj profilkami in nekaj privatnimi fotkami. Vsi ljudje (predvsem pa ženske) ste dobesedno prilepljene na facebook. Tukaj se vam ljudje (predvsem pa ženske) tudi že rahlo kisa v glavi?
Facebook vam je postal nekakšna avtobiografija, ki pripoveduje vaše zasebno življenje (seveda samo tisti lepši, nasmejani del življenja).
jstsmjst je dal svoj gnev ven...mogoče malo pretirano žolčno ampak vseeno, na grob način je povedal kaj ga moti. Vseeno lahko priznate, da gredo te stvari v ekstreme. In to celo brez posploševanja.
saarijarvi napisal/-a:Sicer pa - nikoli ni prav.. Ce povprecnezem ne damo, smo c*pe, ce vam damo, smo se vecje c*pe..

ohja.
Meni osebno se zelo dopade ženska, ki ceni svojo intimo in je ne razdaja vsem po vrsti, jo nameni samo tistim s katerimi ima globji odnos.
Taka ne bo nikoli cipa. Tista druga pa bo ja. Vedno.