Kar nekaj je to ne.. malo smešno, malo žalostno.

katy. napisal/-a:Ta cela debata je zame čisto enostavna... tisti, ki zgledajo tako kot moški na tem forumu (bolj borno večina) bodo itak igrali na to karto kako njim ja ni do seksa z nekom, do koga ne čutijo nekaj in kako smo ženske slabe ker pač bla bla...

če je res je res 
 saj sem res prišel sem s tem razlogom 
 ampak nisem več.. tu sem, ker sem se navadil biti tukaj, če me pa kakšna pritegne, jo pa malo spoznam. tudi če mi slovenc iz prihodnosti reče, da tukaj ne bom spoznal nobene punce več, bom še vedno na forumu, več ali manj. zaradi tistih, s katerimi se fajn razumem tu gor, in tistih, s katerimi se bom mogoče še sporazumel nekoč 

Samo kaj, ko se je težje pretvarjati, da si ženska in se full spoznaš na avte (če pa se v resnici ne), kot pa da samo debatiraš na cosmo forumu in se poskušaš predstaviti kot good guy.  

Led Zeppelin napisal/-a:Se pa ne splača vlagati tega truda na forumu, če bi pol toliko truda vložil za v živo, bi imel od tega večje koristi.
Led Zeppelin napisal/-a:S tem ko ženske pišejo take, te hočejo diskreditirati, a na plesne hodiš? A z jogo se ukvarjaš? Itak da zaradi žensk a ne?