- ^ se strinjam, vecina stalnih prodajalcev kraljev ulice je super prijaznih in vedno so na isti lokaciji, kar absolutno smatram kot 'navaden' siht. Saj moji studentski sihti niso bili dosti drugacni

Ce ne drugega, se mi zdi fer cloveka vsaj vljudno pozdraviti ob vhodu trgovine, zal pa to po opazanjih naredi super malo ljudi.
- Da me bo ta zbircnost peljala v grob, lol

se 4. dejt v roku dobrega tedna, malo sem se pac 'vrgla' v to, da ne zakrnim.. Z vsemi sem se imela super, z vsemi se lahko ure pogovarjam in vsi so mi lustni - ampak dammit, pri nobenem ne vidim nekega potenciala. Ne da ne vidim, ampak ne cutim.. in ce mi intuicija pravi, da zapravljam cas obeh, ker deep down vseeno nisi na isti valovni.. bo verjetno drzalo.
- Res najstniski problemi

ampak mi ni nekaj tezko, uzivam v tem.. Rada se postavljam v nove situacije, z novimi ljudmi. Ce bi mi kdo 5 let nazaj rekel, da bo to kdaj neke vrste moj hobi, bi se mu smejala v faco. 5 let nazaj mi je blo muka kelnarja za racun prosit.
- Da sem danes nespostljivemu narocniku po mesecu cenkanja lepo razlozila, da si moram z delom prisluziti za zivljenje in
ne zepnine za sladoled, ampak eni tega nocejo razumeti.. No, ni mi vec odpisal. Zna bit, da bom tako ob redno stranko - ampak roko na srce, grem tistih par ur na teden raje uzivati na sonce, kot se zajebavat za nekaj ficnikov. Delaj si sam, ce te je volja.
- Me sedaj na zacetku se vedno fascinira razlika med odnosi ljudi do tujega dela.. En dan delas stvar za manjso neprofitno organizacijo, jim ponudis popust (ker gre za dobrodelen projekt za otroke) in se ga otepajo - ces 'res smo bili zadovoljni in zdi se nam fer, da te fer placamo' ... Drug dan delas za relativno veliko firmo, ki ti zbija ceno kot na ribji trznici in ti potem pride se z argumenti tipa ''indijci to prek neta naredijo za 25eur, a smo se odlocili tebi dati priloznost''..

Gee, thanks. Kaksna cast.
- Da se jutrisnjega koncerta veselim kot majhen otrok in GLADKO grem cakat pred tourbus, groupie mode

tega ze sto let nisem naredila.. ce po kakem cudezu dejansko komu pridem blizu se pa itak nikoli ne umijem vec
- Da ze cel teden zaman trkam na vrata novi sosedi, s katero sva se ze (preden sva se videli) prek telefona dogovarjali o skupnem internetu, zato vceraj poskusim potrkati na druga vrata, kjer se je slisal tv.. in odpre najbolj visok, blond, seksi tip ever

sem bila kar malo nepripravljena, haha.. damn, i hope he's single

mi bo vsak teden 'zmanjkalo kvasa'
- Da sem si zadala jutrisnji cilj: v enem dnevu poiskati in kupiti rabljeno kolo. Ker ne mislim niti centa vec porabiti za taksi domov ponoci.
- Da me ta teden po dolgem casu caka kar nekaj risanja, se ze veselim.

upam, da nisem cisto zarjavela.