dioniz, to lahko rečeš za MILIJON stvari, ki niso seks

tako lahko govori narkoman o drugi, alkoholik o alkoholu, odvisnik o gamblanju o gamblanju.. pa ne pravim, da si odvisnik, ampak da ne razumeš, da nas ne osrečujejo iste stvari in tudi ne enako intenzivno.
hormoni sreče se sproščajo VEDNO, ko počneš nekaj kar te osrečuje. za ene je to seks, za druge nekaj drugega.
in lepo prosim, ne ti meni pametovat samo ker si se ti sekiral zaradi seksa in se ti je lajf obrnil na boljše ker zdaj redno seksaš. s tem, ko si ga namočil, nisi požrl vse modrosti sveta, pa če se tega zavedaš ali ne. če je seks tebi smisel živlejnja, si to TI, in ne vsi. če bi meni bil, bi že seksal, tako kot počnem druge stvari, ki me osrečujejo in jih ti še nisi probal, pa ti ne pametujem da je to smisel življenja in da bi moral to vsak početi in da nima pojma o pojmu o ničemer, če tega še ni počel.
misliš da si edini na svetu, ki je seksal? poznam ogromno ljudi, ki so že seksal, in nobenemu ni to tak big deal, da bi tako fanatično promoviral seks
resno, preboli enkrat to mojo nedolžnost, nehaj se obnašat kot da si nek modrec ki mi bo pokazal pot k sreči v lajfu. mogoče si ti tisti, ki rabi nekoga, da mu pove, da je smisel življenja več kot samo seks.
drugač vem da mi hočeš dobro, vem da bi mi rad pomagal in to zelo spoštujem. in tudi pjeb. in tudi celjanar, ki se mi je že ponujal da mi nedolžnost vzame in rekel, naj ne govorim okoli (takoj po tem ko sem objavil fotko gejevskega poljuba). ampak, sprejmite da smo si različni in eni ne čutimo potrebe da bi podirali babe sam zato ker ga imamo