- Uh, mami lahko potrdi, da sem

hvala, zelo prijazno od vaju.

___
- Da me je prejle na poti domov v temi ustavil en parcek in me nekaj pozdravljal, meni pa sploh ni bilo jasno, kdo to je.. Vseeno sem se ustavila in stopila blize, nato pa zgrozeno dojela, da je to moj znanec s punco - fant je bil popolnoma neprepoznaven, saj je ostal brez las, obrvi, brade.. brez ene same dlacice

Seveda se med small talkom ne spodobi sprasevati taksnih stvari, a me iskreno zanima, kaj je narobe.. Upam, da bo v redu, karkoli ze je
- Joj, jaz debil pa v temi se super ocitno 'pobuljim' in recem: ''___ ? si to ti?!'' .. Ampak res ni bilo misljeno slabo, ker v temi ze precej slabo vidim, in je to pac moj tipicni pozdrav, hah. Awkward.
- Da je bil sicer cudovit dan, zjutraj sem podpisala pogodbo za najem svoje prve garsonjerice (nimate pojma, kako se veselim lastnega placa po 5-ih letih studentskih domov

), oddelala kar sem imela, sla na pivo z best frendom (ki je ostal brez punce); v parku hengala s frendico , ki je na obisku iz irske; sla na obisk do nasih stonerjev; se sla s frendico slinit nad skejterje na en event... Produktivno!

- Da ne morem verjet, da je jutri ze petek. In da je cez 3 dni ze junij. Wat, ljudje.

Vazno, da sem se jaz letos ze hotela seliti. Malomorgen.
- Da pogresam eno klapico iz Svice, res upam, da pridejo tudi letos kaj do Ljubljane. Jaz si letos Svice definitivno ne bom mogla privosciti.
- Da upam, da se handsome avstralec res se ustavi tukaj
- Moj fetis na tujce ocitno se ni pojenjal

ampak ce je pa tako zabavno.