Mooncup
- Green Cookie
- Kofetarica
Re: Mooncup
mogoče je pa ravno to napak, da jo porineš tako globoko, da skodelica ne oprime sten in zato teče mimo. V glavnem jaz že točno vem, kdaj se mi je vstavila preveč čudno in jo popravim, da sem zares ziher.
- Green Cookie
- Kofetarica
če jo vstavim nižje se pa nikoli ne odpre in me tišči.
Pa si poskusila vtavit in jo potem namestt nižje?
- Green Cookie
- Kofetarica
ko je enkrat vstavljena in odprta, se itak ne da prestavit nižje, saj jo drži vakuum na mestu.
-
- Cosmopsiho
Re:
CaliLove* napisal/-a:Moj problem s skodelico pa je ta, da mi prvi dan (in vcasih 2. dan - pac ko je tok najmocnejsi) pusca, ceprav se mi od zacetka to ni dogajalo. Probam stokrat vstavit, ampak nikakor ne morem namestit tako, da ne bi puscala. Potem obupam in uporabim tampon, ceprav jih res ne maram. 3. dan in nadaljne dni ne pusca, tako da je problem verjetno premocan tok in sem cisto obupana, ker drugace skodelico res rada uporabljam.
js si dam not najprej tampon, da se posušijo stene nožnice in potem vstavim lunetko.
če ne prvi dan, ko je vse sluzasto, ne prime vakuum.
Eno vprašanje (ki je bilo gotovo že miljonkrat odgovorjeno): kje jo kupite?? Se mi zdi, da sem že cel Muller preiskala, pa je nikjer nisem našla 

See I'm so far off the map the sun is shining... 

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz sem jo pred casom v DM-u kupla.
-
- Cosmopsiho
če se ne motim, jih imajo tudi v tuševih drogerijah
- Green Cookie
- Kofetarica
jaz sem jo takrat na internetu kupila precej ceneje (+dezinfekcijski robčki so bili zraven)
Mislim, da jim imajo samo še v TUš drogerijah in na internetu.
Tale s tamponom je pa tudi zanimiva varianta, da se malo posuši. Drugače, pa ni take panike, če kakšna kapljica dol pritečem jaz imam še celo tiste vložke, ki se perejoiz blaga in je res fajn, ker te čisto nič ne moti.
Tale s tamponom je pa tudi zanimiva varianta, da se malo posuši. Drugače, pa ni take panike, če kakšna kapljica dol pritečem jaz imam še celo tiste vložke, ki se perejoiz blaga in je res fajn, ker te čisto nič ne moti.
- Green Cookie
- Kofetarica
A ma katera ZELENO lunetko? Prekuhala sem jo do sedaj 3x (sicer uporabljam alkohol) in ze med prekuhavanjem je imela en cuden vonj, po parfumirani plastiki. Posumila sem na barvo v silikonu, saj imam tudi prozorno in nikoli ni imela nobenega vonja. Po zadnjem prekuhavanju zelene lunetke pa se je ta vonj vzrel v njo in nikakor ga ne spravim stran. Ko sem si jo danes odstranila, je ta vonj butnil tudi iz krvi...torej se je kri navzela tega vonja. Na njihovi spletni strani pa zelene sploh ne prodajajo vec. Zdaj sem kar malo skepticna, da so te barve res varne za uporabo, ce pa med prekuhavanjem spuscajo vonj...niti ni narejen en izmed testov na barvnih, za razliko od navadne, prozorne..
Ha kako dolgo že nisem bila na tej temi. Zelene Lunettke ne delajo več
So pa Slovenci naredili svojo skodelico LaliCup, je katera že sprobala? 

A to je mogoč tole na tej slikci: http://www.moja-lekarna.com/images/PROD ... icup-M.jpg
Tudi sama sem mal klicala naokol in zdi se mi, da lunetke malo zginjajo s polic...Kje se pa ta Lalicup dobi?
Maja!
Tudi sama sem mal klicala naokol in zdi se mi, da lunetke malo zginjajo s polic...Kje se pa ta Lalicup dobi?
Maja!
Ja Maja323, mislim da imajo spletno stran: Lalicup.si ali com
Jaz sem jih zasledila v dnevniku, tako da sem šla malo brat na njihovo stran, pa me kar mika, da bi si zamenjala svojo staro skodelico za Lalicup.
Jaz sem jih zasledila v dnevniku, tako da sem šla malo brat na njihovo stran, pa me kar mika, da bi si zamenjala svojo staro skodelico za Lalicup.