Led Zeppelin napisal/-a:
Maja 2017 grem na 22 mesečno potovanje po Aziji.
Kul, greš službeno ali v lastni režiji?
-finale EL danes, komaj čakam, optimistično upam na zmago in s tem na možnost CL naslednje leto. ynwa
-sem tako izčrpana in zaspana, da komaj držim oči odprte.
-sem hotela danes na potopisno predavanje, samo ne vem, če sem zj sploh sposobna it
- je bil moj bicikel par dni zunaj na dežju, pa sem sedež obrisala in je bil navidez suh, potem se pa usedem gor in se že kak kilometer peljem, ko ugotovim, da je očitno nekje znotraj prepojen z vodo. Do takrat imam že povsem premočene hlače in niti slučajno dovolj časa, da bi se šla nazaj domov preoblečt. Skratka, hoditi okrog pol dneva s puloverjem zavezanim okrog pasu in mokrimi hlačami ni prijetna izkušnja. Nazaj sem se peljala kot največji idiot z vrečko pregrnjeno čez sedež, ampak je bilo vsaj suho.
-sem danes izvedela, da opcija študija, ki sem jo prvotno želela, ni več možna. dobre novice se zadnje dni kar vrstijo.
-mi pri zdravniku vedno grozno nabije pritisk, da aparat kaže domala predinfarktno stanje, čeprav imam doma, ko merim, povsem normalen pritisk. očitno se pred zdravniki res ne morem sprostiti.