slovenc79 napisal/-a:važn da je olimpija prvak![]()
je pa fajn videt punco ki gleda fuzbal (in ne sam zarad zatrapanosti v ronalda/messija)
Jaz tega fan-girlinga itak ne štekam. Ker v bistvu gledaš 90 minut nečesa, kar te sploh ne zanima in ti je celo dolgočasno, samo zato, da neke "hude" tipe gledaš. Da sploh ne omenjam, da ima ogromen procent nogometašev tako glupe frizure, da ne razumem, kako je komu to lahko privlačno.

Led Zeppelin napisal/-a:Lej, Klopp vas je pripeljal do dveh finalov, pa niti ni njegova ekipa.
Moreno je tipični španski LB, brzina in nič drugega, pri nas je Alba isti, upam da ga zamenjamo z Alabo.
Problem je bil prvi gol, tam sem vedel da če se v petih minutah ne organizirajo, da je to to...Ampak niti ene žoge niste dobili na sredini, vaša obramba ima pa preveč lapsusov da bi lahko zdržala nekaj več kot par minut.
Pri polčas bi morali dati še kak gol, pa bi se sešlo, ker bi igrali samo na kontre.
Škoda je zaradi UCL, ker bi si še povečali renome in več denarja bi imeli.
Klopp mora poleti kupiti novega: vratarja, LB, dva CBja, pravega destruktorja igre (od Mascherana ga še niste imeli), kako dobro krilo in še enega vrhunskega strikerja.
Saj bo šlo.
Jaz mislim, da si Moreno mogoče ni bil čisto na jasnem, za kater klub igra. Bi mu moral nekdo sporočiti, da ne igra več za Sevillo.

Obramba je že par sezon totalno razštelana. Saj to, meni je žal, da nas ponovno, še eno leto, ne bo v CL. Osvojiti EPL že naslednje leto s trenutno ekipo se mi pa tudi ne zdi niti malo možno. Bo treba precej okrepitev pripeljat. In kvaliteta stane. Čisto odvisno, s koliko denarja bo Klopp imel možnost razpolagati.
Sicer pogrešam Mascherana, ampak še bolj Alonsa. Ko je on šel, Liverpool ni bil več isti. Dolgo dolgo se igra ni res pobrala.