Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Re: Klepetalnica #115

Neprebrana objava Napisal/-a Firestorm »

slovenc79 napisal/-a:važn da je olimpija prvak :)

je pa fajn videt punco ki gleda fuzbal (in ne sam zarad zatrapanosti v ronalda/messija)

Jaz tega fan-girlinga itak ne štekam. Ker v bistvu gledaš 90 minut nečesa, kar te sploh ne zanima in ti je celo dolgočasno, samo zato, da neke "hude" tipe gledaš. Da sploh ne omenjam, da ima ogromen procent nogometašev tako glupe frizure, da ne razumem, kako je komu to lahko privlačno. :mrgreen:

Led Zeppelin napisal/-a:Lej, Klopp vas je pripeljal do dveh finalov, pa niti ni njegova ekipa.

Moreno je tipični španski LB, brzina in nič drugega, pri nas je Alba isti, upam da ga zamenjamo z Alabo.

Problem je bil prvi gol, tam sem vedel da če se v petih minutah ne organizirajo, da je to to...Ampak niti ene žoge niste dobili na sredini, vaša obramba ima pa preveč lapsusov da bi lahko zdržala nekaj več kot par minut.

Pri polčas bi morali dati še kak gol, pa bi se sešlo, ker bi igrali samo na kontre.

Škoda je zaradi UCL, ker bi si še povečali renome in več denarja bi imeli.

Klopp mora poleti kupiti novega: vratarja, LB, dva CBja, pravega destruktorja igre (od Mascherana ga še niste imeli), kako dobro krilo in še enega vrhunskega strikerja.

Saj bo šlo.

Jaz mislim, da si Moreno mogoče ni bil čisto na jasnem, za kater klub igra. Bi mu moral nekdo sporočiti, da ne igra več za Sevillo. :ja:

Obramba je že par sezon totalno razštelana. Saj to, meni je žal, da nas ponovno, še eno leto, ne bo v CL. Osvojiti EPL že naslednje leto s trenutno ekipo se mi pa tudi ne zdi niti malo možno. Bo treba precej okrepitev pripeljat. In kvaliteta stane. Čisto odvisno, s koliko denarja bo Klopp imel možnost razpolagati.
Sicer pogrešam Mascherana, ampak še bolj Alonsa. Ko je on šel, Liverpool ni bil več isti. Dolgo dolgo se igra ni res pobrala.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Alonso je bil res klasa.

Oziroma, je še vedno.

Moreno ima pozicioniranje v kurcu, sicer prvi gol je padel ravn zato, ker je Moreno vtekal v prazni prostor, in sta se CBja morala ločiti, in je Sturridge dobil prostor.

Problemi pri vas so:

- Mignolet, sposoben par svetovnih obramb, v zameno naredi kup šolskih napak
- če je Toure pri 35 najbolj sposoben CB, je problem. Lovren in Škrtel sta povprečna CBja.
- ni destruktorja igre, Lucas je povprečen, Can je box-to-box midfielder
- Sturridge je polomljen pol sezone, sicer vrhunski napadalec, ampak spet...rabiš
- kupovanje predragih igralcev iz znotraj PL: Lallana, Benteke...itd.

Ampak mislim da, ker je Klopp pameten, da bo sposoben kupiti prave igralce in odrezati maščobo.

-----------------------

Jaz preveč spremljam nogomet. I know.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Firestorm napisal/-a:Jaz tega fan-girlinga itak ne štekam. Ker v bistvu gledaš 90 minut nečesa, kar te sploh ne zanima in ti je celo dolgočasno, samo zato, da neke "hude" tipe gledaš. Da sploh ne omenjam, da ima ogromen procent nogometašev tako glupe frizure, da ne razumem, kako je komu to lahko privlačno

karizmo imajo, in to je tist :P sej če ni fuzbaler je pa kak igralec al pa kej..
hej norci :)
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Led Zeppelin napisal/-a:Alonso je bil res klasa.

Oziroma, je še vedno.

Moreno ima pozicioniranje v kurcu, sicer prvi gol je padel ravn zato, ker je Moreno vtekal v prazni prostor, in sta se CBja morala ločiti, in je Sturridge dobil prostor.

Problemi pri vas so:

- Mignolet, sposoben par svetovnih obramb, v zameno naredi kup šolskih napak
- če je Toure pri 35 najbolj sposoben CB, je problem. Lovren in Škrtel sta povprečna CBja.
- ni destruktorja igre, Lucas je povprečen, Can je box-to-box midfielder
- Sturridge je polomljen pol sezone, sicer vrhunski napadalec, ampak spet...rabiš
- kupovanje predragih igralcev iz znotraj PL: Lallana, Benteke...itd.

Ampak mislim da, ker je Klopp pameten, da bo sposoben kupiti prave igralce in odrezati maščobo.

-----------------------

Jaz preveč spremljam nogomet. I know.

Se absolutno strinjam. Mignolet ima prebliske svetovne klase, ampak je drugače v večini strašno nezanesljiv. Sicer je še mlad, mogoče se bo še oblikoval, ampak ne vem. Zaenkrat ni primeren za Lpoolovega golmana prve postave.
Škrtel je bil včasih dober, sedaj se pa stara. Par let nazaj, ko sta z Aggerjem zelo dobro skupaj delovala, ni bilo slabo.
Nekaj nakupov je bilo res zgrešenih, ampak nakup, ki ga ne morem pozabiti in me bo vedno preganjal (sicer že nekaj časa nazaj, ampak vseeno), je pa 35m funtov za Carrola. :lach: Mislim kdo se je te katastrofe spomnil, mi tudi ni jasno. Najbolš je porabit cel budget za podpovprečnega igralca.
A ti vse klube toliko spremljaš, a samo določene? Ker jaz sem res na tekočem samo z Liverpoolom, ostale iz EPL pač toliko spremljam, da približno vem, kaj se dogaja.
Mi je zmer fajn pogledat dobro tekmo, ampak res natančno spremljam pa samo liverpoolove.
Pa res upam, da AM zmaga CL. Oni so mi simpatičen klub.

slovenc79 napisal/-a:karizmo imajo, in to je tist :P sej če ni fuzbaler je pa kak igralec al pa kej..

Mah, zame noben igralec ni večji od kluba. Oni pridejo pa grejo, zmeraj je tako, klub pa ostane. Tako da se ni dobro preveč navezati. Čeprav ko sta šla Gerrard in Torres mi je bilo res res hudo pri srcu. Dve ikoni, ki jih nikoli ne bom pozabila.
Samo igralce bolj razumem. Ker vsaj gledaš film/serijo, ki te zanima. Se mi zdi, da nogomet večine teh punc sploh zanima ne. Se mi potem zdi potrata časa gledat samo zato, da tipe gledaš. Ampak ok, vsakemu svoje :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Gledam vse tekme FCB, spremljam pa predvsem PL in UCL.

Carrol je meni odličen igralec, in nakup je bil smiseln, saj so kupili klasično angleško 9ko ki je sposoben držati žogo, pritiskati na obrambo, in Carrol je svetovno dober v zraku.

And one good looking man. Just sayin.

In so kupili njega, in Suareza, pač klasika, 9ka pa hiter in tehničen igralec zraven.

Njegova napaka je samo to, da je krhek, on je pač Sturridge, in da ga je kupil trener ki je gojil klasičen 4-4-2 sistem, potem je pa takoj prišel nov trener z novim sistemom.

Mignolet bo zamenjan letos poleti, brez dvoma...dober vratar je konsistenten, če imaš prebliske si kot golman vreden premalo.
Baje ste za našega Ter Stegna spraševali, ampak noben ni tako nor da proda njega, ker tip je world class, samo še malo dozori, ker po resnici še nisem videl boljšega distributerja dolgih žog kot je on. Ima dobesedno bolan procent žog ki dosežejo igralce :D.

Vaš klub pa v transfer marketu trpi za sindromom večine klubov ki hočejo ujeti ta velike, kupuje mlade in potencial, kar je nekako logično, ampak redko se poklopi, in se ti enostavno bolj splača kupovati igralce v vrhu moči (26-30).
Prav tako morate nehati kupovati napadalne veziste, ker imate preveč tega, ker potem ni brzine, in oni avtomatsko rinejo skozi sredino, po krilih vam pa ostanejo samo bočni, kar je pa katastrofalno za obrambo, če so ujeti izven pozicije.

Tako da boste pomoje letos kupili tudi krila, Gotzeja ne rabite, rabite Reusa, kakšnega Saneja, škoda da ste Dembeleja izgubili proti Borrusii, ampak ja, golman, LB, , kolikor vem ste že zastonj podpisali Matipa iz Schalkeja, pa kako krilo, in je to to.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Carrol je bil v Liverpoolu daleč od odličnega. Kako igra drugje, ne morem rečt, ker nisem videla dovolj tekem, da bi lahko sodila, ampak pri nas definitivno ni upravičil 35m zapravljenega denarja. Verjamem, da je lahko dober igralec v kombinaciji z ustrezno ekipo, ampak za nas vsekakor ni bil dober fit. Je imel par super golov, ampak ogromno njegovih predstav je bilo pa zelo neprepričljivih.
Ter Stegna ne bodo nikoli prodali pa tudi nekako dvomim, da bi on hotel v Liverpool.
Nujno rabimo zanesljivega golmana, fajn bi bilo branilce okrepit pa seveda obvezno enega zdravega fit napadalca. Bomo videli, kako se razplete, ampak jaz mislim, da bo Klopp kupoval pametno.

A tvoj klub je potem Barcelona ali kako? Si že mel srečo biti na kakšni tekmi? :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne,če bom šel kdaj mimo se bom ustavil.

Pri Barceloni mi je všeč to, da je taktično popolnoma predvidljiva, postava je jasna, vsi vejo kako bo izgledalo, ampak ker so tako dobri, jih je praktično nemogoče premagati.

Pa to da imaš najboljšega klubskega igralca vseh časov tudi pomaga.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Firestorm ti si punca pa se tak na fuzbal spoznaš?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Ja in zakaj se ne bi? Tudi ženske zelo rade gledamo nogomet. :)
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Ne vem, koliko sem ravno poznavalec no, ampak vsaj o Liverpoolu vem kar veliko, je že skoraj 10 let ena izmed mojih strasti :razz:
Ko sem bila par let nazaj v Liverpoolu, sem dobila podpise od skoraj cele takratne ekipe. Tudi Gerrarda. :mrgreen: Eden mojih najlepših spominov haha
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mah, zame noben igralec ni večji od kluba. Oni pridejo pa grejo, zmeraj je tako, klub pa ostane.

ker te dejansko fuzbal zanima, ne pa slinjenje ob zvezdnikih :D maš marsikero ki pozna vse bivše od nekega fuzbalerja in ostale trače, za kateri klub pa igra pa sploh ne ve :P
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ash. napisal/-a:O slovenc, nism vedela, da si "bi". :D

nisem bi :P samo občutki so včasih čudni, ko si punce zaželijo punc, ti si pa moški.. neprijeten občutek nezaželjenosti.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Če bi si lahko ustvaril punco v laboratoriju, bi bila definitivno Biseksualna, ali imela vsaj tendenco do ženske.

Tiste ki so mi povedale da so Bi, so mi vedno delovale bolj odprte do sexa, manj ljubosumne, in z drugačnim razumevanjem odnosov med moškimi in ženskami, ker vejo da so ženske povečini nemogoče.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej v veliki večini so, velika večina punc ki sem jih spoznal in imajo isti fetiš kot jaz je bi in lezbijk.

nisem prepričan da si želim take, ker si želim stalno zvezo. nikakor nočem en dan slišat "ej sori, naveličala sem se te, zdaj bi rada s punco probala ker mi je všeč da sem svobodna". ne verjamem, da je lahko nekdo srečen v monogamni zvezi, če želi biti svoboden v spolnosti in to na tak način, ki vključuje druge/različne osebe.

najbolj trapasto se mi zdi to, da če rečeš kaj o popestritvi spolnosti, bo večina pomislila na seks z različnimi osebami, na isti spol ali pa trojčke.. tisti najbolj odprti mogoče še na stopala, bdsm, kar je najpogosteje in najbolj propagirano.
a sem edini, ki je straight in si želi raziskovat spolnost, ampak pač samo z eno osebo? :P
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Najbrž.

Hec.

Eh, saj ni tako hudo, če se te ženska naveliča, a ni vseeno z kom je kasneje...itak se odločila, torej je vseeno z kom te bo zamenjala.

Jaz sem že vse raziskal, ostala mi je samo še ena stvar na seksualnemu bucket listu, in ko jo bom enkrat dosegel, bom žalosten...ker je potem to to.
Ponavljanje bo zabavno, ampak bo spet samo ponavljanje.

Bi punce so kul, tako da, definitivno plus kvaliteta....sploh ker lahko potem skupaj komentiraš ženske.

Je kot tvoj moški frend, samo brez penisa, in da po piru sexaš z njo.
Odgovori