sem pa tudi že na plaži enkrat videla tipa v teniskih in mi je bilo takoj jasno, da sovraži japonke.

me briga, kaj si folk misli, ne mislim švicat v štumfih sam zato da se mi stopala ne vidijo.. ki se mi btw ne zdijo prav nič šokantna za pogledat. pač del telesa kot vsak drug. kam smo prišli ej.. 

Jaz imam črn noht na palcu (steklenica z viška padla direkt na noht) pa ne bom zato v zaprtih čevljih med vročino.
stopala pač so kakršna so po naravi, zanemarjenost pa je nesprejemljiva.slovenc79 napisal/-a:v čem vraga pa naj hodim na plažo? v supergah?
zdaj pa odvisno, kakšen je tvoj pogled..
pa še zjebana koža od vse flore in favne, ki jo bom pomendral.. se bom še ananhas gnusil pol 

,sm si nabavla enkrat neke navadne črne pa jih še nikol nism obula. Nisem tip ženske za balerinke očitno. xD
In zakaj ga ne bi ženske uporabljale, če se tako počutijo bolj samozavestne? So seveda tudi take, ki se sramujejo svojega naravnega obraza (poznam osebno nekaj takih primerov), a če jih vsaj mejkap naredi samozavestnejše ... zakaj pa ne. 
saarijarvi napisal/-a:..In še marsikatera druga obrača poglede brez tega, da hodi na zobotrebcih...Cryselle napisal/-a:... a takšno hvalisanje "tako sem sexy, ženske se kar obračajo za mano" je pa tudi malo "get a life".
Ni mislila, da se zenske za njo obracajo, ampak da one obracajo poglede![]()
Danes sem v vlogi prevajalca iz ozadjaLp
težko je... 
meni pač veliko pomeni naraven videz in to najbolj podpiram. lepše bi bilo, če bi se ženska počutila najbolj samozavestno in privlačno taka kot je, brez makeupa.

Cryselle napisal/-a:Kakšna carica si katy., res, tebe bi bilo pomoje prav v užitek spoznat v živo.![]()
ja, sarkastična sem malo, ker sem ti fovš, težko je ...

katy. napisal/-a:
Tako bom rekla, dobra ženska si lahko obuje karkoli pa bo huda.
in enako velja, ko si obuješ superge za nekje, kjer bi moral biti bolj urejen, pa naj bo to služba, razgovor, poslovna priložnost, ples... itd ).