Vitka postava z nekaj oblinami = 1A. Po kilah je meni najbolj idealno tam pri 165 cm nekje 52 kg. Lahko par kg gor, nekaterim paše tudi manj (če pač so že naravno tako suhe) (rečem na približno, vem, da včasih kg niso realna slika postave)
Rit mora bit lepo skladno okrogla pa joški tam nekje polna B košarica.
Med suhicami so pa itak ogromne razlike. Ene so ravne od spredaj in zadaj kot deske in takšne so po navadi všeč redkim. Spet druga je lahko suha pa ima vseeno nekaj oblin. Vse je odvisno od proporcij postave.
Najbolj neprivlačno je, da ima ženske tanke noge potem pa jo raznese zgoraj (veliki joški in debel trebuh).
Mi pa ni lepo videti žensko močnejše postave v miniki/pajkicah/odkritim trebuhom ... tudi petke so na suhicah bolj hude.
vitka ženska lahko izbira med vsemi možnimi oblačili ... teoretično tudi debelejša ženska, a meni pač ni v užitek pogledat žensko s precej oblinami, ki paradira v kopalkah ali oprijetih pajkicah. Ampak nevermind, to je samo moj ženski pogled in vem, da se večina tipov ne strinja.
Pa še cute je, ker lahko vitko žensko tip z lahkoto dvigne.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)