Petke...njam....
Klepetalnica
Re: Klepetalnica
Nevem....meni so smesne....
Mi delujejo noge v njih kot plavutke, ce zenska nima res majhnih stopal....
Petke...njam....
Petke...njam....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Tudi jaz ne.Nelle napisal/-a:Nikoli nisem razumela, kako so lahko nekaterim moškim všeč visoke ženske ...![]()
No saj če je ženska pod 160 cm se mi zdi skoraj enako bedno kot 180 cm, samo druga skrajnost. (pre)visoka ženska ekako izgubi ženskost, (pre)majhna pa izgleda kot punčka. Tam nekje 163-173 je najbolj ok, kjer pa se itak giblje večina žensk.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
men so petke brezveze
če jih bo pa tako rada nosila, jih bom pa še jaz obul
konec koncev je to, da se okoli kažeš kot višji od svoje punce, ena najpomembnejših stvari v zvezi
hej norci 
Petke so ti brezveze?
OMG
OMG
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
ja
bedarija ki uničuje ženskam gležnje in stopala in potaplja čolne.
najbolj sexi obutev na punci so mi allstarke
še posebi če so take mal ponucane in umazane 
najbolj sexi obutev na punci so mi allstarke
hej norci 
Petke so zakon. Tu sploh ni debate...
Huh, zenska, ki zna lepo hoditi v visokih petah.....huh....nekaj najlepsega.
Huh, zenska, ki zna lepo hoditi v visokih petah.....huh....nekaj najlepsega.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Ženske ki znajo hoditi s petkmi, so tako redke kot tipi ki se znajo tepsti.
Vsi mislimo da znamo to, ampak dejansko jih je bolj malo ki znajo to
.
Vsi mislimo da znamo to, ampak dejansko jih je bolj malo ki znajo to
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
zateMcLarnovc napisal/-a:Petke so zakon. Tu sploh ni debate...
hej norci 
Sem visok 184 cm, tako da mi je narava vsaj tukaj prizanesla, I guess. Čeprav ženske itak bolj gledajo za 190+ tipi, ker imajo že višino polboga in dajejo ženski po defaultu občutek varnosti. Glede višine ne kompliciram dokler ni višja od mene, to pa me moti. Bolj gledam na obraz, oči in nasmeh.
Ma ni racno tako no.Led Zeppelin napisal/-a:Ženske ki znajo hoditi s petkmi, so tako redke kot tipi ki se znajo tepsti.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Moji pogoji za sex z žensko:
- jaz želim dati del sebe v njo
- ona želi da dam del sebe v njo
Call me oldfashioned, ampak jaz še vedno verjamem da mora biti privolitev iz obeh strani.
- jaz želim dati del sebe v njo
- ona želi da dam del sebe v njo
Call me oldfashioned, ampak jaz še vedno verjamem da mora biti privolitev iz obeh strani.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Urejena zenska==visoke pete. Dejstvo. Pika.slovenc79 napisal/-a: zatemeni so bolj turn off kot turn on.
McLarnovc napisal/-a:Ma ni ravno tako no.Led Zeppelin napisal/-a:Ženske ki znajo hoditi s petkmi, so tako redke kot tipi ki se znajo tepsti.
zateMcLarnovc napisal/-a:Urejena zenska==visoke pete. Dejstvo. Pika.
hej norci 
A zato mi trobijo na poti v služboMcLarnovc napisal/-a: Huh, zenska, ki zna lepo hoditi v visokih petah.....huh....nekaj najlepsega.
Hm se bom pritožila za boljšo plačo.