Se strinjam, da zrela ženska točno ve kaj hoče in to tudi zahteva...
Pri moških je to malo drugače...po mojih opažanjih, če moški ustvari dovolj strasti/prebudi "divjo zver" v ženski lahko skoraj pri vsaki doživi takšen sex, ki ga želi doživeti...potencial je tam pri vseh, samo odkleniti ga je treba.

Ne vem, če ravno drži tista, da ženske z veliko spolnimi partnerji potem ne bodo zveste v resni zvezi. Seveda so tu tiste, ki s tiči polnijo luknje v njihovem življenju (pa ne mislim dobesedno

) ...ampak tiste, ki preprosto obožujejo sex in želijo doživeti vse možne užitke povezane s tem...posledično je pač potem "številka" velika. Ko enkrat takšni ženski pokažeš nekaj novega/nekaj, kar še ni nikoli občutila...tam je potem najbolj iskrena predanost, ki sem jih kadarkoli občutil. Sem jih nonstop spodbujal, da naj si še najdejo koga drugega/nekoga, ki jim bo nudil nekaj, kar jim jaz ne morem. Pa je bil vedno enak odgovor: "Eh, brezveze" ...tudi, če so prej konstantno iskale nekaj novega...so potem "obstale"/sem jim bil dovolj, so videle samo nove užitke, ki jih lahko doživijo z mano. Pa ne jemati tega kot, da se hvalim, ker mi je vseeno kaj si mislite o meni...vzemite to, kot "drugo plat kovanca".
@Slovenc... Včasih je samo strast, poželenje, privlačnost...ni še čas in prostor za čustva. S poljubljanjem se to ali sprosti ali pa stopnjuje. To je tisto, kar ti tako uspešno zadržuješ v sebi/"tlačiš dol"...zaenkrat. Ko bo enkrat ta jez pri tebi popustil...boš veliko stvari moral na novo premisliti.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.