- Da bo res lepa koncertna letos, pa smo ze kr neki dali skozi

Jutri Frenk, pondelk 1975 (nek pop-rock, ampak je blo tolk za đabe, da pac gremo malo na Dunaj)
- Sem ze skoraj 100%, da grem na Sziget.. Ceprav Exit.. hm hm.. prevec izbire tudi ni dobro, dammit.
- Da sem bila prej na obisku pri frendici medtem, ko se je tetovirala in sem postala cisto prevec excited za svojega.. Ampak bo treba potrpeti se 2-3 mesece

Jbg, bo pa zato nastal izpod rok najljubse ilustratorke, kar jih poznam, kar smatram kot neverjetno cast in privilegij. In na taksne stvari je pac vredno pocakati.
- Mi je hecno, kako po opazanjih cca 80% planov za tatuje mojih kolegov pade v vodo. Seveda podpiram racionalni razmislek, nenavsezadnje bos to nosil celo zivljenje, ampak c'mon... ce mi ze dobesedno 5-6 let govoris, da si gres naslednji mesec koncno 'cisto zares delat to pa to'..

i'll believe it when i see it.
- Je vcerajsnji mini party uspel, super lep dan na soncu smo imeli.

- Smo sli v ponedeljek na barvno rolanje na Bled iiiin... Ja, dejansko sem pozabila, kako se rola

Pa sem vedno mislila, da je z rolerji nekako isto, kot s kolesom - nikoli ne pozabis. Ko smo bili mulci (oz preden je prisel internet v vas), smo bili namrec pravi mali profici, celo rampice smo si rihtali.. Slabih 15 let kasneje pa sem bila kot srna, ki stopi na led

Na koncu se samega eventa nisem niti udelezila, ker sem bila res bimbo in nisem hotela predstavljati nevarnosti ne sebi ne drugim, sem pa cas vseeno izkoristila za martinckanje in nekaj krogov, za se privaditi nazaj.
- Mi bo frendica prodala svoje, ker tudi ne zna, meni pa ne da miru in ni vrag, da ne pridem nazaj v formo

Mogoce bom rampice izpustila, a ob morju bi se nekoc rada znala peljati, lol.
- Da sem se vceraj po nakljucju znasla v cakalni vrsti z enim izmed svojih redkih ONS-jev, katerega nisem videla ze celo vecnost in mi je predstavil svojo novo punco.. Par let nazaj bi mi bila taksna situacija se bolece awkward, ampak sem si rekla samo 'shake it off' in smo dejansko preziveli cisto prijetnih 20 min, haha

Ok, verjetno bejba ne bi bila tako ultra prijazna in zgovorna, ce bi 'vedela', ampak sej smo odrasli, pa to.
- Ajmo, delat nazaj.
Ananhas napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:priznam, da mi je nemščina velik turn off.
Nisi edini...
že, ko slišim koga po tv al kjerkoli govorit ratam pikasta in premaknem. Trd neprivlačen jezik.
Zanimivo, jaz isto reakcijo dozivim pri Italijanih ali Spancih..