Cryselle, jaz se načeloma strinjam s tabo, ampak kaj ko je tu še toliko drugih dejavnikov, ki jih samo s številko ne moreš povezati.
Npr. imaš tipa, ki je do svojega 25. leta sexal s tremi, a z vsemi je imel le nezaščiten one night stand, pri tem mu je bilo vseeno, kako ženska izgleda, samo, da ga lahko vtakne (po domači povedano). Več jih ni imel, ker ni bila nobena za akcijo, bodisi ženske ni znal osvojiti.
Potem zraven pa imaš tipa, ki jih je isto do 25. spal npr. s 15imi, z vsemi je bil zaščiten in mu je bila ženska tudi zares privlačna oz. je imel s petimi od 15ih tudi resno zvezo.
hočem samo pokazati na primeru, da so cifre lahko varljive.
Meni se pri vsem skupaj zdi pomembna tudi starost. Je razlika, če je punca do svojega 20. leta spala z 20 tipi, ali pa če jih ima ena 35letnica za sabo 20.

Mlada punca + veliko št. spolnih partnerjev -> večja verjetnost, da ni bila ravno izbirčna in je sexala pač takrat, ko jo je zasrbelo.
Prav tako imaš lahko dve osebi, z enakim številom spolnih partnerjev pri isti starosti, npr. 5 do 22. leta -> ena oseba je vedno sexala nezaščiteno in ni bila nikoli v resni zvezi, spet druga je sexala vedno v resni zvezi.
Zato se sama ne maram preveč obremenjevati s ciframi, ker ne moreš potovati po partnerjevi preteklosti in gledati, s kom vse je spal in za kakšen sex je šlo.
sem pa tudi mnenja, da je lahko sex z nekom, ki je spal samo z dvema ženskama, mnogo boljši, kot pa npr. z nekom, ki ima za sabo že kakšno dvomestno številko. Če ni talenta, ti tudi številka nič ne pomaga.

Ne bom pa lagala ... če bi že morala izbrati samo po številki, raje izberem tistega, ki je spal s petimi, kot pa tistega, ki jih ima za sabo že 50, npr.

But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)