Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

A je reeeeeees treba spet pogrevat to slovencevo juho? dobesedno polovica postov na tem forumu je na to temo, pocasi je dovolj. Ce si imata kaj za povedat, si to dajta preko ZS-jev. McLarnovc, to velja kot opozorilo.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Evo.....zato pa je ta forum umrl.

Rablji vecine forumov so ravno njihovi moderatorji.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ja, za vse devičnike na svetu je rešitev, da se gre fukarit :P ti bi moral it za predsednika vlade, da tako hitro najdeš enostavčno rešitev za vse :)

to je tist problem.. kao izkušen tip, ki je ful doživel in ful ve, ni pa sposoben si vzet minute, da bi človeka razumel, samo vrže ven enega od 3h nasvetov, ki jih je sposoben rečt, in gre naprej razmišljat o tem, kakšen car je :P še 5 let star otrok je sposoben boljših nasvetov dat, če se trudi razumet, kot pa nek kao veleizkušen tip, ki mu za vse dol visi.

in ne se imet za nekega junaka, ki oživlja forum - forum je mrtev zaradi takih kot si ti, ki se iz vsega norca delajo.
hej norci :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Haha....

Seveda, svet je narejen samo iz dveh skrajnosti. Fukarjenja in popolne abstinence....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

po tvoje, očitno, glede na to da je edini nasvet, ki ga premoreš, podiranje bab :D (poleg sklepanja na pamet, da se vsem devičnikom mudi seksat)

razumi pač, da enim ni smisel življenja podrati čim več žensk, ampak imamo druge prioritete, ki so nam bolj pomembne kot seks.
hej norci :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

^ Iskreno ne vem, kaj mi je bolj pateticno - vecni trolli ali to, da se jim vedno 'pustis' oz si dejansko vzames cas in jim odgovarjas, dajes pozornost. Ampak ok, vas lajf.

McLarnovc, hvala za tvoje izcrpno mnenje, knjiga pritozb in pohval je pod pultom. Upala sem, da imas se kaj boljsega za pocet v zivlenju, kot cakat na prvi 'skandal' na roza forumu, ko se bos lahko vkljucil v kurnik in zacel se 15.000 debilno, nepotrebno debato o devicnikih, delusional, drkanju, itd. Majkemi, ob teh vasih tipkovniskih vojnah delujejo modeli iz Jersey Shorea kot doktorji znanosti in clovek pomisli, da Big Brother le ni pobral najvecjih pacientov v drzavi. Get a life, for heaven's sake.
Odpri forum, bodi sam admin, delaj kar ti pase - tu pa opozorilo velja.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

To z big brotherjem ze meji na zalitev. Kot moderatorka si takih izjav ne bi smela privosciti....tako, mimogrede. :wink:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Oprosti, ker sem te uzalila in hvala za napotke, kako naj opravljam svoje delo. Evo roka.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Evo glaz... :wink:

Saj vem, da si moderatorka in da ti prija to, da imas "moc".....ampak take it easy no... :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Ob glazu se vsi razumemo ;)

Slika

In verjemi, ce je status moderatorja najvec, kar bom dosegla v zivljenju, se lahko ta moment utopim v zlici.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Glaz je fajn ja.....samo nevem ce je boljsi poln ali prazen... :D Kaj pravis?
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a Picatinny »

Kdo je pa delusional?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Eno vprašanje. Pri sebi sem opazila, da imam ogromen problem, da kej zadržim za sebe oz če kej komu ne povem nečesa, čutim, da mu kej prikrivam, da lažem. čeprav mi včasih res ni za povedat nekomu nečesa, ker vem, da bo prišlo do postrani gledal, me ne bojo razumel, obtoževal, in se mi res ne da ubadat s tem, ker je v končni fazi to moje življenje....

ampak prov čutim tko potrebo, da delim vse stvari z osebami s katerimi se družim, in se skušam zadržati, pa ne gre...
upam, da ni to zdej čudno izpadlo, ampak me res muči že dlje časa, pa nekako ne najdem odgovora na to.
hvala.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Si morda bolj ekstrovertirana? V smislu, da rabiš vse z ljudmi odprto predebatirat, rabiš ljudi okoli...
Zdaj, če te skrbi kako te bo kdo gledal je mogoče bolj problem v tem, da se odpiraš napačnim oz. deliš stvari z ljudmi, ki niso na isti valovni...
Ne vem tudi o kakšnih stvareh govoriš tako, da težko kaj več rečem.
Če o nečem nisi pripravljena govorit še ne pomeni, da si neiskrena ali da lažeš, ne tako razmišljat. Si svoja oseba, prvo imaš sebe, sama odločaš kaj daš ven, ne rabiš bit vsakemu odprta knjiga.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Kakšne stvari imaš v mislih? Podrobnosti glede svojega intimnega/spolnega življenja/ ljubezenske težave/problemi v družini?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Odgovori