Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

slovenc79 napisal/-a:LZ, ni vse črno belo. ja to je res, da vse kar daš na net, je izsledljivo itd. ampak kok folka pa ima znanja, da gre hackat nek forum, ker ga zanima kako nekdo zgleda? :P pred 99% ljudmi si varen tudi če jim pošlješ svoj ip, ker itak ne bojo vedli kaj počet z njimi. če jih bo sploh zanimal, kdo si. kdor pa ima znanje, ima pa bolj pametne stvari za počet :)

sarissima, paziš, kaj o sebi poveš :) da npr. ne opisuješ svojega kraja, svojih navad itd. v neke detajle. naštimaš fb, da se ne vidi glih čisto vse v javnem, pa da ne dodaš vsakega kekca na fb. že s tem ogromno narediš :) jasno če se bo nek heker spravil nate ti pa itak nič ne pomaga..

No to :)

Torej ni treba da me preveč skrbi :D. Je pa šla tudi informacija, da je Bunk svetski heker mimo mene. Sem mislila da je Bunk samo "umetniško" ime in ne nik iz otroštva :P. Zdaj sem pomirjena :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

sej če nimaš nič za skrivat, je lažje :) jaz mam skrivnosti ki ne želim da se jih razve, zato mi je anonimnost pomembna.
hej norci :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Slovenc - serijski morilec žensk v usnjenih hlačah :D :D

Bunk...škoda, da se eni moški ne zavedate, da s takim samosmilujočim in samoponiževalnim odnosom svojo privlačnost v ženskih očeh znižate za kar 80% (pa ne mislim na izgled). S tem ne dosežete nič drugega kot to, da te tudi ženske začnejo gledat na tak način. In, če si ji bil pred tem do neke mere zanimiv in privlačen, bo kakšna izjava v tem smislu delovala kot leden tuš na žensko. Zakaj bi bila z nekom, ki ne zna sebe cenit, ki ne vidi lastne vrednosti? zakaj bi bila z nekom, ki misli, da ga nobena ne more met rada, če niti sebe ne sprejema? To dobesedno ubije privlačnost in pristaneš v friendzonu, ker se jim zasmiliš. Ne vem, če to tudi v živo počneš ampak, če počneš - prosim ne.

Poglej malo okoli sebe kakšni tipi vse so v zvezah in boš ugotovil, da je tvoj izgled še najmanjši problem.

In s postavljanjem žensk na piedestal tudi nikamor ne boš prišel...
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a Picatinny »

Hm, jaz sem, ko sem tole vse prebral, nick od naše muradatorke vpisal v fb in mi je vrglo ven neko finsko mesto :nixweiss:
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Ananhas verjetno bi model generalno imel več uspeha celo, če bi stopil do naključne ženske in ji dejal, da je ona preslaba zanj. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sarissima napisal/-a:- Hah, Slovenc, če se kdaj srečava na ulici ti dovolim da počekiraš :D. Moj cepelin bo verjetno glavna atrakcija , ker bo zaradi njega treba naredit svetlobno označen obvoz na čopovi :D.

mamo zdej na forumu led zeppelin in ledr zeppelin :D bo treba it mal po mestu in videt to sexi čudo :P sam se moram pozdravit prej.. ubijam pa ne, brez skrbi :D (vsaj ne kar tako :P )
so pa usnjene hlače kr popularne, kar me zelo veseli :D vsakič ko grem v mesto vidim nekaj punc ki jih nosi. škoda da se poletje bliža.

mislim, da je možno da na Bunka ravno taki tipi vplivajo, s tako miselnostjo, ženske to, ženske, ono, vse so iste, če je to pa to nimaš šans, če pa to pa to se pa vse da.. in pol še te izkušnje s puncam ki so se norca delale iz njega.. beda. res ni tak svet, kot si predstavljaš, Bunk :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^^^Muradator? :D Zveni kot neko vesoljsko bitje z ogromnimi cekani..

.. da gre za finsko mesto sem pa tudi sama izvedela sele leta po tem, ko sem si nekega dne izbrala ta nick. :) Kdo ve, mogoce je na finskem cosmoforumu kdo z nickom 'Podčetrtek'..
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

xD

Ali pa Mošnje :D Ali pa Podvolovjek :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Mislim, da Miklavz na Dravskem polju se vedno zmaga :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Zakaj pa Miklavž?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

slovenc79 napisal/-a:mislim, da je možno da na Bunka ravno taki tipi vplivajo, s tako miselnostjo, ženske to, ženske, ono, vse so iste, če je to pa to nimaš šans, če pa to pa to se pa vse da.. in pol še te izkušnje s puncam ki so se norca delale iz njega.. beda. res ni tak svet, kot si predstavljaš, Bunk :)

Nevem, če si ti ravno nekaj ful kompetenten za razlaganje tega drugim... :lol:

Sorry prjatu, mogu sm... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 09. Apr. 2016 8:53, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Zatipkal sem se :oops: hotel sem napisati 'mudaratorka' :razz:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

McLarnovc, če bi od mene kej več prebral kot to, da sem še nedolžen in nisem imel punce, bi kej bolj poznal moj način razmišljanja. ne sklepat, da mamo vsi iste probleme in je za vse ista rešitev.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Zate je rešitev, da se končno daš dol z eno, da ne boš več tolko zafrustriran zarad tega. Pa se lahko ti nevem kako tolažiš kako si nekaj posebnega in iščeš eno posebno. Če boš še kar naprej gonil to svojo teorijo, boš doživljenjsko "plačeval na roko". Ostali okoli tebe se bodo imeli pa fino....z ženskami.

Peace... :lach:

p.s.: Ti bi res mogu delusional spoznat... :lol: :lol:
Odgovori