Svasta
Well.. Kaj pa vem. Ne morem reci, da sem ravno sokirana ali presenecena, kljub vsemu smo na tem forumu relativno(!) zakljucena druscina oz so uporabniki v vecini zimzeleni, veliko se nas pozna tudi v zivo in Slovenija (kaj sele prestolnica) spet ni tako ogromna, da bi bilo odkritje nekoga treba proslaviti z Eureko. Sama se zaradi tega ne bom zacela skrivati po bunkerjih, vsak ima rad svojo stopnjo zasebnosti in to je treba spostovati - od slovenceve popolne anonimnosti do javnega instagrama Mishele.. Vsakemu svoje. Bi pa na tem mestu se enkrat rada pozvala k nekemu osnovnemu ferpleju: Ce ti nekdo zaupa svoj osebni profil, ime, sliko, karkoli.. Bodi toliko od cloveka, da tega ne posiljas naprej

Meni na kraj pameti ne pade, da bi naprej posredovala stvari ali fotke, ki jih nekdo od nas posta na svojem profilu in isto pricakujem od drugih..
Razen ko gre za biznis, malo reklame oz kaksnega priporocila se pac ne bom otepala 
.
Bunk hvala za 'kompliment', i guess, ampak ko me kdo ogovori na ulici sem vedno vljudna in prijazna

Kar se teh lig tice, so ti pa ze drugi lepo povedali..Suck it up.
P.s. pa edino fer bi bilo, da me na zs-ju pricaka link do tvojega profila, ce se ze gremo cekiranja