Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

sam pazit je treba :D mal pomislte na povezave med vašim fb pa forumom oz. nickom. mene to zelo skrbi in mi je prva prioriteta, da imam pod nadzorom, kaj se ve o meni, komu povem, kmu sem kaj kdaj povedal..
rad pa tudi raziskujem, v bistvu se tako najbolj naučiš, kako se skrivat :D vem za fb od marsikoga tuki :P ampak vse ohranjam zase, ne glede na kaj, kdo.. vem da bi blo meni grozljivo, če bi me nekdo tule izdal, in tega nikomur ne privoščim. še velik bolj občutljivo je, če so kakšni sexi filmčki vpleteni npr..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Ma boli te k***c, če še vedno ne veš da je vse kar je na internetu, tvoj odtis, in kdor te hoče najti, mu samo sledi...to je pač realnost..

Pač, razbij kišto, vrzi telefon v školjko in si daj alu folijo na glavo, in je to to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Emmm kako pazit tocno? Mislim da z osebnimi imeni/priimki nihce ne operira, pa tudi ce bi Imela nick: lauraizkranja se mi zdi to premalo informacij. Od tega da bentis cez cimra ker ne spusti pokrova od skoljke pa tudi ne vem ce se da koga preko fb poiskat. Ali pa dvomim da obstaja skupina: sprehajam psa na enem in istem odseku da spet.srecam.unega. blondinca v modri majcki.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

LZ ok, ampak da te pa lahko tudi vsak kekec najde mi je tudi hecno... nvm, mogoce se samo js ne ubadam s tem pa mi je hecno.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Bunk študira računalništvo, najbrž mu ni težko najti IPja :D .

Jao, da bi vi videli kar sem jaz nekoč videl, potem bi se samo jokcali :D.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

LZ, ni vse črno belo. ja to je res, da vse kar daš na net, je izsledljivo itd. ampak kok folka pa ima znanja, da gre hackat nek forum, ker ga zanima kako nekdo zgleda? :P pred 99% ljudmi si varen tudi če jim pošlješ svoj ip, ker itak ne bojo vedli kaj počet z njimi. če jih bo sploh zanimal, kdo si. kdor pa ima znanje, ima pa bolj pametne stvari za počet :)

sarissima, paziš, kaj o sebi poveš :) da npr. ne opisuješ svojega kraja, svojih navad itd. v neke detajle. naštimaš fb, da se ne vidi glih čisto vse v javnem, pa da ne dodaš vsakega kekca na fb. že s tem ogromno narediš :) jasno če se bo nek heker spravil nate ti pa itak nič ne pomaga..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pomoje sem jaz najlažji za najti.

In spet, bmk :D.

Se ne sekiram, kdor bi mi škodil bi ga pojedel, če me pa kakšna luštna stalkerka doda na FB, go for it.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja, ti si ti, mi pa mi :) mene je tudi že zagrabil da bi se kr razkril, sam.. prej al slej bi bli problemi in bi močno obžaloval. sam na les lahko potrkam, da te, ki sem se jim razkril, res držijo zase, kdo sem (ali pač)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Svasta :fisch:

Well.. Kaj pa vem. Ne morem reci, da sem ravno sokirana ali presenecena, kljub vsemu smo na tem forumu relativno(!) zakljucena druscina oz so uporabniki v vecini zimzeleni, veliko se nas pozna tudi v zivo in Slovenija (kaj sele prestolnica) spet ni tako ogromna, da bi bilo odkritje nekoga treba proslaviti z Eureko. Sama se zaradi tega ne bom zacela skrivati po bunkerjih, vsak ima rad svojo stopnjo zasebnosti in to je treba spostovati - od slovenceve popolne anonimnosti do javnega instagrama Mishele.. Vsakemu svoje. Bi pa na tem mestu se enkrat rada pozvala k nekemu osnovnemu ferpleju: Ce ti nekdo zaupa svoj osebni profil, ime, sliko, karkoli.. Bodi toliko od cloveka, da tega ne posiljas naprej ;) Meni na kraj pameti ne pade, da bi naprej posredovala stvari ali fotke, ki jih nekdo od nas posta na svojem profilu in isto pricakujem od drugih.. Razen ko gre za biznis, malo reklame oz kaksnega priporocila se pac ne bom otepala :P.

Bunk hvala za 'kompliment', i guess, ampak ko me kdo ogovori na ulici sem vedno vljudna in prijazna :P Kar se teh lig tice, so ti pa ze drugi lepo povedali..Suck it up.

P.s. pa edino fer bi bilo, da me na zs-ju pricaka link do tvojega profila, ce se ze gremo cekiranja :lol:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mene fascinira, zakaj poveste?

Jaz vem zakaj to Bunk dela, samosabotaža.

Ker se hoče prav mučiti, samega sebe hoče ponižati, in samega sebe hoče prepričati da ni vreden boljšega.

To je tako kot da bi domov pripeljal punco, jo slekel, jo vrgel na posteljo, potem pa rekel da imaš premajhen k***c da bi jo zadovoljil, in jo prosil če skupaj prebereta Lačno gosenico.

Bunk, resno ti moraš najti enega dobrega psihologa, ali nekega life coacha, ker ne samo da imaš nizko samozavest, ampak imaš tudi ničen nivo samospoštovanja.

Pa ne napadam tukaj, ali te pomilujem, samo tvoj pogled nase in na ženske je resnično zjeban. In če ne boš nekaj spremenil na sebi, ali začel reševati svoje probleme, boš samo še bolj trpel.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Led Zeppelin napisal/-a:Mene fascinira, zakaj poveste?

Kaj to?

Z ostalim se pa strinjam.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mislim da ga fascinira, zakaj je Bunk povedal sploh da ima tvoj fb :P (oz. zakaj izpostavlja, kako da nekoga ni vreden)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Da najdete nekoga na internetu, ali da stalkate.

Ni človeka ki tega ne bi delal do neke mere, jaz sem tudi nekoč neko punco totalno izgubil, in sem uporabil vse svoje veze da sem jo našel.

Ampak ne bi ravno prišel do nje, in rekel: Zagnal sem celo internetni man hunt z določenimi ljudmi ki so mi bili dolžni, z določenim dostopom, da sem te lahko našel.

A greva na kavo?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Aja, okej :D

Mene tisti tip iz busa ni sprejel :cry: No sej, bi se pocutila prav malo 'guilty', ce bi ga dejansko dobila na tak stalkerski nacin.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

men je pa to zabavno počet, in zanimivo :P če ne drugega zato ker je to najboljši način, kako se naučiš lastno zasebnost ščitit. nimam pa slabe vesti, ne delam nič prepovedanega, brskam po javnih podatkih, pa tudi okoli nikoli ne govorim, da ne bi komu škodil. da bi pa dejansko vdiral v zasebnost, pregledoval komu telefon ipd, to pa nikakor ne.
Odgovori