* da so mi všeč prijazni in aktivni moški, ki znajo poskrbeti za žensko, so ustrežljivi, jo razumejo, a hkrati niso copata in znajo postaviti mejo. Sliši se zakomplicirano, ampak ni ... takšnega prepoznam zelo kmalu in me ne moti, tudi če je na začetku malo sramežjiv. Glavno, da mi zna dati namig, da sem mu všeč.
* da se mi zdi, da me najbolj privlačijo tipi, ki so mirne narave, so neagresivni, a imajo dober smisel za humor in hkrati razumejo mojega.
* da sovražim dramo v razmerju. Rabim umirjenega tipa, ki mi ne bo delal sranja, ker sem včasih preveč temperamentna in mi je všeč, da me zna hitro pomirit, ko izbruhnem, ne pa da mi seka vse kontra in me še bolj vznemiri.
* da sem spet padla v nek svoj svet, ker mi je bilo tako fajn zadnjih par dni
* da se moram spet sestaviti in priti v realnost
* da je njegov nemški naglas totalno sexy
* da nisem človek za zveze na daljavo, ampak ga bom definitivno kdaj obiskala, če ne drugega, bom šla takrat, ko bo šla sestra spoznat družino svojega fanta v Nemčijo.
* da moram lepo še naprej slediti razumu in vse bo ok.

čustva so jeba in lahko jih dobro nadziramo, če le hočemo.
* da so čustveno nezreli moški prav pain in the ass. Saj vem, da je enako z nezrelimi ženskami, ampak govorim iz svoje, ženske perspektive. Enim se res sanja ne, kako je treba ravnati z žensko, čeprav jih veliko misli, da je njihova zrelost premosorazmerna s št. spolnih partneric. Kakšna zmota.

* da sem raje celo življenje samska, kot pa da bi mogla živeti z enim takim.

* da je res prekleto pomembno, da spoznaš veliko različnih ljudi v življenju, ker se znaš potem veliko bolje ''spopasti'' s takšnimi in drugačnimi karakterji ter se vklopiti v družbo.

But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)