Klepetalnica
-
- Sramežljivka
Re: Klepetalnica
mislm sej grejo.. sam bl tko 1x na mesc.. js bi pa več ane
^^Koliko si pa stara?
Jaz imam podoben ''problem''. Večina frendic je itak v zvezi, ampak grejo še te menda pogosteje ven, kot tiste, ki niso. Zdi se mi, da dosti žensk živi v prepričanju, da so v diskačih sami najstniki ali pa 30+ letniki, željni sexa. Kar sploh ni res. Sama sem v klubih spoznala že veliko skuliranih tipov, ker je nekako logično, da samski ljudje zahajajo v klube, kjer mrgoli ljudi. Tako da če se te moje samske prijateljice že odločijo it vn, potem se držijo v vseh diskačih kot kisle kumare in se počutijo ogrožene, če se jih kateri tip samo dotakne.
Ne vem, zakaj potem jamrajo, da bi rade imele tipa, ker sem jim že povedala, da s sedenjem v stanovanju ne bodo spoznale nikogar. Seveda vem, da je večja možnost, da spoznaš kakšnega neresnega, ampak še vedno je veliko možnosti, da spoznaš pa tudi kakšnega v redu tipa. 

men se zdi brezveze hodit nekam, sam da bi spoznaval ljudi. če greš na žur, greš zarad žuranja
ljudi pa itak spoznavaš ob aktivnostih, ki jih rad počneš.

hej norci 

Ja no sej ljudje smo si različni in imamo različen način življenja ... če nimaš ravno časa za 101 aktivnost še zraven faxa (tako kot jaz npr., ker mi fax vzame preveč časa), potem bom težko spoznala potencialnega partnerja, če ne bom hodila ven žurat. Med vikendom pa grem tako ali tako domov in ne živim v mestu, kjer bi se kaj dogajalo, tako da v domačem kraju ne morem spoznati nikogar.
Sama npr. sem aktivna v enem društvu, kjer je način dela tak, da aktivni člani preživimo veliko časa skupaj - seveda bi si načeloma lahko poiskala partnerja v tem društvu, ampak mi ta ideja ni všeč, ker vem, da bi preživela preveč časa skupaj (praktično bi preživljala skupni čas v neke vrste delovnem okolju), kar meni ne ustreza. Prav tako si nikakor ne predstavljam, da bi imela partnerja, ki je moj sošolec na faxu.
Tako da meni osebno najbolj ustreza spoznavanje ljudi na žurkah, kjer naletiš na povsem neznanega človeka.
Pa to ne pomeni, da hodim ven samo zato, da bom spoznala nekoga ... seveda grem ven tudi zaradi želje po samem žuranju, ampak spoznavanje ljudi je pa samo en velik plus zraven.
Sama npr. sem aktivna v enem društvu, kjer je način dela tak, da aktivni člani preživimo veliko časa skupaj - seveda bi si načeloma lahko poiskala partnerja v tem društvu, ampak mi ta ideja ni všeč, ker vem, da bi preživela preveč časa skupaj (praktično bi preživljala skupni čas v neke vrste delovnem okolju), kar meni ne ustreza. Prav tako si nikakor ne predstavljam, da bi imela partnerja, ki je moj sošolec na faxu.

Pa to ne pomeni, da hodim ven samo zato, da bom spoznala nekoga ... seveda grem ven tudi zaradi želje po samem žuranju, ampak spoznavanje ljudi je pa samo en velik plus zraven.
slovenc79 napisal/-a: spoznavam, in ko bom spoznal pravo, bom hotel biti z njo.
Upam, da si v tem času, kar sem te nazadnje bral, kaj napredoval v tem spoznavanju in da ni "spoznavanje" samo dopisovanje z ženskami na interentu. ker če je to to, je to bolj tako. Ti morš začet na zmenke hodit, da sploh ugotoviš, katera je prava zate.
slovenc79 napisal/-a:...glede Švice se pa marsikdo ne zaveda, da je dobesedno zgrajena na umazanem denarju kriminalcev in vojnih zločincev...
Ti pa so najboljši konzumenti čokolade in dragih ur, kajne?

Ananhas napisal/-a:...ČE pa bom kdaj odšla kam drugam mi je še najboljša opcija Avstralija.
Ah, Avstralija - dežela vsakoletnih katastrofalnih poplav in kožnega raka.

Tisti, ki sanjate o eksotiki in imate vsaj malo pionirskega duha priporočam selitev na Pitcairn.

All is vanity, nothing is fair.
Vljudno naprošam forumašice, da čeknete temo 1. gin pregled v Zdravju! Rahlo sem napsihirana pa bi rada slišala kakšne izkušnje ste imele! Hvala 

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Bunk napisal/-a:- sem našel sarijarvi na fb in morem priznat, da sem izven njene lige in da si sploh ne bi upal pristopiti, če bi jo kdaj videl na ulici, saj že vnaprej vem, da ne bi imel nikakršnih možnosti.
in kdo določa, kdo je v keri ligi, in po čem se to sklepa? prerasti to otročje razmišlanje.. prvo, noben ne določa, kaj je boljše od drugega, vsak ma svoje kriterije. drugo, vse, kar po družbenih standardih ni idealno, pozitivno, folk navadno skriva, navzven se pa kaže samo v najboljši luči.
če bi bil jaz punca, bi me najbolj zmotilo, če bi slučajno okoli objavil moj fb. če si najlepši in najbogatejši in najbolj hot tip na svetu, bi imel s tem manj šans kot če si tak kot si, ampak zanesljiv in da spoštuješ zasebnost. in ona verjetno čuti isto. ni ravno fajn, če okoli poveš, od koga fb imaš

hej norci 

Meni je bolj khm dejstvo, da te nekdo kar najde na facebooku. Se vprašam, koliko opazovalcev in članov foruma ve za našo identiteto-če mu je nismo sami izdali.
The world is as you are.
Kar pravi emanuela.
Slightly creepy. Majkemi, da ko končam faks, skenslam fb.
Slightly creepy. Majkemi, da ko končam faks, skenslam fb.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kako sploh eni najdete ljudi, ki jih samo po nicku poznate?
Je mal creepy vse skup ja, in opomin, da nismo tako anonimni kot si mislimo...
Dejansko te pozna lahko ful folka, ki jih ti ne (na fb), te srečujejo v mestu in vejo kdo si... Je pa res, da je dost folka ful lahkomiselnega na fb in imajo vse javno naštimano (od slik, do kraja, družina, veza, interese, ni da ni)...
Je mal creepy vse skup ja, in opomin, da nismo tako anonimni kot si mislimo...
Dejansko te pozna lahko ful folka, ki jih ti ne (na fb), te srečujejo v mestu in vejo kdo si... Je pa res, da je dost folka ful lahkomiselnega na fb in imajo vse javno naštimano (od slik, do kraja, družina, veza, interese, ni da ni)...