Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Jaz popolnoma razumem kako se ti počutiš.

Samo upam da te to ne bo oviralo da si boš našel neko čustveno zdravo žensko.

Samo to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Eh, je podobno mislečih kar nekaj, več kot si mogoče mislimo. Od moje dobre prijateljice fant je npr. pred njo imel 2 punci, ampak ni sexal z nobeno, ker ni gojil pravih čustev in si je pač želel sex izkusiti z osebo, v katero bo res zaljubljen. Ok, je sicer prvič sexal nekje pri 20ih, kar spet ni tako pozno, ampak pač samo hotela sem pokazati na primeru, da nisi edini, ki tako razmišlja. Ja, zdaj bo nekdo rekel, da se je tip ziher zlagal prijateljici, da pred njo ni bil se z nobeno, ali pa da je ziher grd. Grd ni niti približno, če se je zlagal, pa ve samo on.
Izkušnje so res da dobrodošle, samo ne pomagajo nič, če ima nekdo socialno inteligenco na nuli.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

no ja, se mi ne zdi da glih popolnoma, ampak ok..

sej večina punc pod 25 je že doživela spolne izkušnje, in bojo verjetno bolj "normalne" kot jaz.

drugač pa, seveda ne bi bil z eno samo zato ker je še nedolžna/neizkušena/ni bluzila izven zvez. to nikakor ni glavni kriterij.

in ravno tole "aha, zdaj si bom našel bejbo - to ne gre", ravno to, da bi si zdaj na silo iskal eno punco, da bi čimprej izgubil nedolžnost, imel izkušnje in se počutil bolj običajnega v družbi, bi bila velika napaka.

imam željo imeti pravo punco, ampak ne grem se neki na silo. spoznavam, in ko bom spoznal pravo, bom hotel biti z njo.
hej norci :)
Nelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nelle »

Eno vprasanje - je kaka možnost, da ima tip interes zate pa ti nic ne napiše?
Pred nekaj dnevi sem spoznala enega, ni bil sramežljiv, rekel je, da mu je fajn z mano. Potem poslovila sva se nekaj v tem smislu - se kaj vidimo. Nic kaj konkretnega skratka. Malo mi je sedaj žal, da ga nisem kar direkt vprasala, ce mi bo kaj napisal, haha. :D mislim da on mojo cifro ima, jaz njegove nimam. Ampak to ni problem, ker itak lahko stopis v kontakt preko fejsa. No ta tip me ni niti dodal, jaz sem dodala njega. Mi je pa cudno, ker je bil pozoren, prijazen in sem dobila obcutek, da mu je fajn z mano, kar mi je tudi sam povedal. Sramezljiv ni. Zdaj pa ne vem, ali naj mu kaj napisem? Sem v dilemi, ker mi ni blazno vsec, ampak mi je bil samo simpticen, komunikativen, pozoren. Ni mi pa zdaj za dol pasti hud, haha. Samo tako bi sla kdaj se na pijaco z njim, da ga bolje spoznam. Kaksen nasvet? :)

Saj naceloma mi ni problem mu kaj napisat, samo sem 95% ziher, da ce tip ima interes in ni sramezljiv, da ti bo sam pisal. Kaj pravite?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Ja, jaz tudi mislim, da če si mu bila všeč te bo že sam kontaktiral, sploh, če more samo par klikov naredit. :) Pusti mu to veselje "lovca".
Pazi pa, da si iskrena sama s sabo in da ti ni zanimiv samo zato, ker te ne šmirgla.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Se strinjam z ananhas.
Kako pa to zgleda,da misliš,da ima tvojo cifro?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Nelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nelle »

Ni mi samo zato zanimiv, samo firbec me mantra, zakaj se nic ne javi. Potem ze raje vidim, da mi napise "ej sory, samo me ne zanimas", ko pa da se samo nikoli vec ne slisiva. To mi je najbolj bedna mozna situacija. Zato sem pripravljena tudi sama kaj napisat. Ampak kot sem ze rekla - vsak nesramezljiv tip, ki ima interes, bi nekaj napisal. :rolleyes:

In po videzu mi ni nic posebnega, ampak na njegovem obnasanju je nekaj, da se se kar spominjam vecera - full prijazen, ustrezljiv, a ne copatar, ravno pravsnja mera zdrave samozavesti. Ne znam opisati. Rajsi vidim, da me tip zavrne kot pa da ne vem, na cem sem. Ceprav si ne delam utvar in mi je jasno, da ocitno nima interesa za kaj vec. :?
Zadnjič spremenil Nelle, dne 18. Mar. 2016 15:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, razumem, matra te, ko ne veš na čem je vse skup.

Ampak ja, tip, ki mu je ženska všeč bo šel čez cel telefonski imenik istih priimkov, da bi poklical žensko, ki mu je bila všeč. (v dobi fb pa jim je to 10x olajšano in ni izgovorov :D )
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunk »

Ja potem mu pa ti kaj napiši pa začni s pogovorom, a ne... Saj se časi itak čedalje bolj spreminjajo na način, da ženske postajate lovke. :) IMO je iz tvoje strani dobil kakšne mešane signale in zato ni bil prepričan, ali ti je všeč ali ne, zato se je odločil da se bo raje umaknil. Jaz ti svetujem, da načneš nek casual pogovor in od tam dalje vidiš kako se bo izpletlo. Za izgubit itak nimaš nič.
Zadnjič spremenil Bunk, dne 18. Mar. 2016 15:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunk »

2x... briši
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaz pa mislim, da je korak proti njemu že naredila s tem, ko ga je dodala, zdaj je pa on na vrsti. :)
greeneyes16
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a greeneyes16 »

helouu :D
Js bi vas pa vprašala če ste že šle kam same vn tko za cez noč?
( plaža, metelkova, emonska..) a je nevarn? a se da spoznat kakšn uredu folk? k moje frendice pač ne grejo usak tedn vn men se pa ful žura :p
Ok tnx za odgovore :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ne, nikoli še nisem šla. Ti pa iz vidika ženske svetujem, da greš ven raje s kom kot pa sama-da poskusiš koga spoznati prej. Ljubljana sicer ni nek geto, ampak vseeno, previdnost ni nikoli odveč.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Metelkova, plaža...to so kraji kjer se pije, in komot spoznaš folk.

Ker pa sklepam da si mladoletna, ti priporočam da namesto da investiraš v čas v to da hodiš ven in poskušaš spoznati ljudi, da najdeš ljudi v svojemu socialnemu krogu ki bi se bili pripravljeni družiti.

Tam boš samo stala v krogu nekih ljudi, dobila kako rundo, vlekli te bodo s sabo kamor bodo hoteli...to je k***c.

Raje investiraj v ljudi okoli sebe, kot v nek pijan folk.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
greeneyes16
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a greeneyes16 »

nisem mladoletna.. problem je v tem da nimam tok frendic k bi hodile vn niti tko...
Odgovori