Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
Res je, štrućka, ampak ne moreš pa si pomagati, da se ne bi vtikala v tujo spolnost ali celo pošiljanje slik, ki nima čisto nič zveze s teboj 

fak še johi
childhood nightmare is reality
wb 
da štručki odgovorim..
zakaj se pa ne bi slikala za neznanca? poglej v temo moji outfiti, je polno slik forumašic ki se fotkajo. sej outfit ni neka intimna stvar, ki jo vidi le oseba, ki jo poznaš. sej s tem outfitom hodiš ven in te dobesedno cel svet gleda. in mnogim ni nič posebnega, enim je pa zelo všeč.
to je tist.. ljudje so si me zapomnili o fetišu, in pol da skos o tem govorim..
ne, ni res. fetiš je moj fetiš pol ure na dva meseca, preostali čas sem pa vse drugo sam fetišist ne
še kej drugega si zapomni o meni.
to mam povsod napisano, ker se mi fajn zdi ker je tak nov slovenski slogan
drugi iščejo rešitve, jaz pa punco
ne tako resno in dobesedno jemat vsega.. in ja, še vedno vsake tok časa malo pogledam po forumih, berem objave in celo pišem kakšni, če se zdi, da bi se lahko ujela. ne počnem pa tega 24/7, verjemi, se mi ne da.
moj fetiš ni spolna motnja, to je povedala stroka že milijonkrat. spolna motnja je, če ti to ovira normalno življenje, kar meni niti slučajno ne. sem se precej zanimal o tem, ker verjemi da nobenemu ni lahko, ko ugotovi, da ga privlači nekaj, kar večina drugih označuje za čudno, bolano in celo obsojajo. mariskdo zaradi tega niti sam sebi ne prizna, da ga nekaj privlači, in si s tem prikrajša užitek, ali celo trpi. to je dobro, če je človek pedofil in ve, da bo to povzročalo škodo drugim. če je pa to fetiš na lulanje ki nikomur ne škoduje, pa ni.
točno tebe in tebi podobne se to tiče
če glave stran obračat zdaj, čez en teden pa spet govorit da mam travme s scanjem iz otroštva. prinesi si čeber za bruhat in preberi vse, večkrat, če česa ne razumeš vprašaj, potem pa daj mir, ker ne mislim večkrat razlagat da nisem bolan in da s fetiši, takimi in drugačnimi ni nič narobe
ja, je res, da si dobra oseba
zato se tudi obnašaj tako
in nehaj govorit neumnosti, ker me prizadanejo. dobro veš da sem tudi jaz dobra oseba in nič slabega nobenmu nočem, in psihično sem popolnoma zdrav. (kolikor si le lahko, po 3000 postih na tem forumu..)

da štručki odgovorim..
zakaj se pa ne bi slikala za neznanca? poglej v temo moji outfiti, je polno slik forumašic ki se fotkajo. sej outfit ni neka intimna stvar, ki jo vidi le oseba, ki jo poznaš. sej s tem outfitom hodiš ven in te dobesedno cel svet gleda. in mnogim ni nič posebnega, enim je pa zelo všeč.
to je tist.. ljudje so si me zapomnili o fetišu, in pol da skos o tem govorim..

to mam povsod napisano, ker se mi fajn zdi ker je tak nov slovenski slogan

moj fetiš ni spolna motnja, to je povedala stroka že milijonkrat. spolna motnja je, če ti to ovira normalno življenje, kar meni niti slučajno ne. sem se precej zanimal o tem, ker verjemi da nobenemu ni lahko, ko ugotovi, da ga privlači nekaj, kar večina drugih označuje za čudno, bolano in celo obsojajo. mariskdo zaradi tega niti sam sebi ne prizna, da ga nekaj privlači, in si s tem prikrajša užitek, ali celo trpi. to je dobro, če je človek pedofil in ve, da bo to povzročalo škodo drugim. če je pa to fetiš na lulanje ki nikomur ne škoduje, pa ni.
točno tebe in tebi podobne se to tiče

ja, je res, da si dobra oseba

hej norci 

O Jochie tudi ti dobrodošel nazaj. 
Forum postaja vse bolj zanimiv.
Drugače pa čisto iskreno v vprašanju Sirove tudi jaz nisem zaznala napad na Slovenca. Ker sem poislila na isto.
Zakaj bi NEKDO neki TRETJI osebi svoje fotke, če ve da bodo te fotke tretji osebi najbrž toliko všeč da bod dr... nanje. (pomislila sem na dr... ne zato ker je Slovec, ampak zato ker je moški in moški to pač počnejo)
Nimam pa nič proti golim fotkam. Vsak po svoje, ampak jaz svoje pošiljam izključno osebi, za katero želim da si dr... name in ne na druge.

Forum postaja vse bolj zanimiv.

Drugače pa čisto iskreno v vprašanju Sirove tudi jaz nisem zaznala napad na Slovenca. Ker sem poislila na isto.
Zakaj bi NEKDO neki TRETJI osebi svoje fotke, če ve da bodo te fotke tretji osebi najbrž toliko všeč da bod dr... nanje. (pomislila sem na dr... ne zato ker je Slovec, ampak zato ker je moški in moški to pač počnejo)
Nimam pa nič proti golim fotkam. Vsak po svoje, ampak jaz svoje pošiljam izključno osebi, za katero želim da si dr... name in ne na druge.

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
To z drkanjem je res.
Če ima ženska vsaj nekaj privlačnega na sebi, je že mnogo tipov lupilo banano nanjo.
https://www.youtube.com/watch?v=Dy-4Dx3AnZg
Če ima ženska vsaj nekaj privlačnega na sebi, je že mnogo tipov lupilo banano nanjo.

https://www.youtube.com/watch?v=Dy-4Dx3AnZg
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
jeeej štručka 

Led Zeppelin napisal/-a:To z drkanjem je res.
Aja?

Luštna Kelly

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Boljše da ne veste.
Res.
Res.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Potem pa kar. Mene ne moti. 

jaz sem že povedal svoje. kdor mi verjame mi verjame, ostali, ki imate očitno potrebo po prepiranju, žaljenju, provociranju, pa furajte vaše teorije zarote še naprej. očitno se forum vrača na stara pota, kjer je bilo zmerjanje in provociranje zabava. zelo upam da imata moderatorki zdravo pamet in bosta zatrli to bolno obliko zabave.
hej norci 

Po dolgem času odprem ta forum in kaj vidim, še kar isti nicki. 

jeeej džeki
Vedno bolj zanimivo postaja...

Vedno bolj zanimivo postaja...
jap... WB Džeki.