Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
Posranke 

Led Zeppelin napisal/-a:Niso pajkice, to so tiste hipi široke hlače, ki imajo sredino 40cm nad tlemi.
They comfy.
Če pozna kdo bolj strokovno besedo, prosim na dan.
uuuff thx god. Haremke misliš.

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Hvala za dopolnitev mojega besednjaka, ker do sedaj sem uporabljal besedo: Kos oblačila.
Jaz v pajkicah, imam preveč rad svoja moda, zatorej nosim HAREMKE.
Jaz v pajkicah, imam preveč rad svoja moda, zatorej nosim HAREMKE.

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Mene je sicer bolj navdušil opis majce, ampak vidim da ste vsi zapeli v te pajkice 

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
aja, sem mislil da so vse yoga pants kot pajkice
my mistake
pajkice so zelo udobne btw

pajkice so zelo udobne btw
hej norci 

slovenc79, mene malo firbc matra na katerih treh faksih si to bil,če ni skrivnost
Lahko tudi zs 

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Led Zeppelin napisal/-a:4. nekoč sem poslal prijavo preko FB za foro, za statista v Vikingih, in bil izbran

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Ni nek dosežek, pogoji so bili da imaš polno brado, si višji od 175, nisi suh, in imaš izkušnje z mečem (sodeloval v reinkarnaciji srednjeveške bitke), in je bilo to to
.
Mi je osebno bolj kul, da imam identične oči kot Ragnar, vedno ko gledam serijo sem...uuu, moje oči
.
Ampak za dva tedna, za sendvič in kak evro, not worth it
. Je šel pa en moj znanec, in se slikal z Rollotom.
Damn handsome man
Danes smo skupaj gledali Vikinge, in smo se režali...Ragnar zadet, Rollo je pa smashal the french pussy
.

Mi je osebno bolj kul, da imam identične oči kot Ragnar, vedno ko gledam serijo sem...uuu, moje oči

Ampak za dva tedna, za sendvič in kak evro, not worth it

Damn handsome man
Danes smo skupaj gledali Vikinge, in smo se režali...Ragnar zadet, Rollo je pa smashal the french pussy

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Zakon. Od frendice tip igra wildlinga v GoT in je najbolj ponosen na svetu
Tako da, ce ste pred kratkim videli cupavega tipa v GoT bundi paradirat po Ljubljani.. that was him.
Ragnar ima crazy eyes sindrom in vcasih me ima, da bi mu jih ven izpulila. Jaz se ne bi ravno hvalila s tem
Zanimivo, kako se character razvija in si nekako se vedno na 'njegovi strani', ker je pac glavni lik, kljub temu da je vedno vecji gnoj od cloveka.
Je bila pa tale epizoda definitivno ena izmed najbolj vrocih. Rollo itak, ampak Bjorn??
He grew up!
(blo bi super, ce bi se zdaj se kaksna pupa oglasila, da z lzjem ne vzdihujeva sama nad nekimi kosmatimi igralci...
)
(tiste fan slike od kolega bi bila pa vesela v zsju
)

Ragnar ima crazy eyes sindrom in vcasih me ima, da bi mu jih ven izpulila. Jaz se ne bi ravno hvalila s tem

Je bila pa tale epizoda definitivno ena izmed najbolj vrocih. Rollo itak, ampak Bjorn??

(blo bi super, ce bi se zdaj se kaksna pupa oglasila, da z lzjem ne vzdihujeva sama nad nekimi kosmatimi igralci...

(tiste fan slike od kolega bi bila pa vesela v zsju

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Ragnar je sedaj kralj, boli ga k***c, mi je pa zanimivo da ga še vedno privlačijo ljudje iz drugih kultur.
Pač v srcu je še vedno sanjač, to da je postal vladar je samo posledica njegove ambicije.
Mislim pa da ni gnoj, on je pač vladar, skrbi za svoje potomstvo...in to je to.
Rollo mi ima sedaj bolj zanimiv character arc, on je bil vedno najboljši bojevnik, in sedaj se je moral "upgradat" da je šel na naslednji level.
Bjorn je zelo relevanten lik v prihodnosti, oziroma čisto vsi Ragnarjevi sinovi so dosegli velike uspehe, tudi Rollo je bil zelo pomemben zgodovinski lik.
Zato so dal Bjorni, Rocky štorijo...da je zrasel v naših očeh, ker štorija z Ragnarjem bo zaključena enkrat, in potem bo lahko celo vesolje z Vikingi.
Ragnar je zdaj pač, "fuck it" , dela kar se mu sprdne, začne kako sranje samo da vidi kaj se bo zgodilo.
https://drive.google.com/file/d/0B_xDTN ... oweWs/view
https://www.facebook.com/Vikings-Extras ... 826263234/
To je pa za tvojega Wildlinga
, da bo bolj poln resume.
Pač v srcu je še vedno sanjač, to da je postal vladar je samo posledica njegove ambicije.
Mislim pa da ni gnoj, on je pač vladar, skrbi za svoje potomstvo...in to je to.
Rollo mi ima sedaj bolj zanimiv character arc, on je bil vedno najboljši bojevnik, in sedaj se je moral "upgradat" da je šel na naslednji level.
Bjorn je zelo relevanten lik v prihodnosti, oziroma čisto vsi Ragnarjevi sinovi so dosegli velike uspehe, tudi Rollo je bil zelo pomemben zgodovinski lik.
Zato so dal Bjorni, Rocky štorijo...da je zrasel v naših očeh, ker štorija z Ragnarjem bo zaključena enkrat, in potem bo lahko celo vesolje z Vikingi.
Ragnar je zdaj pač, "fuck it" , dela kar se mu sprdne, začne kako sranje samo da vidi kaj se bo zgodilo.
https://drive.google.com/file/d/0B_xDTN ... oweWs/view
https://www.facebook.com/Vikings-Extras ... 826263234/
To je pa za tvojega Wildlinga

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Ja, sej kot bojevnik in strateg je priden, ampak kot osebnost mi gre ze dalj casa na zivce. Egocentrik, lunatik, manwhore po novem se wifebeater, ni da ni
hvala, sem posredovala naprej.

hvala, sem posredovala naprej.
Led Zeppelin napisal/-a:Take it easy.
Z kom se imaš ti fajn in ne, je vseeno.
Samo nekateri vemo kaj je res, in kaj ni..
Cenila bi, če bi svoj šovinizem zadržal zase in se nehal pretvarjati, da me poznaš oz še huje-da veš kaj so moje preference. To bo pa z moje strani vse, mislim, da se mi ni treba ponavljati.
The world is as you are.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Povedal svoje, ne bom obrazlagal ali podajal svojih kvalifikacij in kredenc.