*omojbog, sovražim tinder haha sej ne morš niti slik pogledat, brez da ti telefon zajebe in sam od sebe stisne nekaj. in ja, sem pomotoma superlajkala eno iz avstrije, zdaj pa seveda match. *me eni tak razočarajo, eh zanimivo kak so to vedno osebe moškega spola *sem enga dodala na snap pa se menima neke splošne stvari, pol nekaj pohvali, se zahvalim, čez 5 min pa vidim, da me je al zbrisal al blokiral hahahah *si moram nujno neko tablico nabavit, da se ne bom skoz učila prek telefona
-sem danes cela utrujena pršla domou in bi najraje šla direkt spat -danes nisem ravno najboljše volje -je s socimrami,še posebi pri eni neko neprijetno vzdušje,se malo izogibamo druga drugi, se nismo glih zaštekali in mi sploh ne paše bit obkrožena s takimi ljudmi.. -možno da se bova že letos s prijateljico selile skupaj - mi je kul s prijateljom,s katerim mutiva ampak ne čutim več tiste začetne vzhičenosti,ki sem jo par mesecev nazaj. Nimam pojma koliko časa bo to še trajalo in kako se razvilo naprej..pri njemu je (na žalost) ravno obratno in mu je vedno bolj fajn očitno,samo sem mu že na začetku dala vedet,da ne iščem nič resnega.. - nevem ali si domišljam ali mi je res postal malo všeč sošolec,ki sem ga še nedavno imela samo za prijatelja.. - sploh ne vem,če si sebe v prihodnosti,kot 'odraslo' predstavljam s kom v resni zvezi, mogoče bom rajš samska in vsake tolk zamenjala meni.. - so mi ubistvu malo zanimive tudi punce ampak sploh ne poznam bolj osebno nobene,ki bi ji bile všeč punce in od prijatelic tudi nima nobena teh nagnjenj -moram se spravit it delat za fax - moram za domačo nalogo za režiserko ugotovit in napisat kaj je zame ljubezen in svoje stališče do ljubezni..bo pa potem gotovo zanimivo brat izdelke vseh udeleženih,kaj imamo skupnega in kje se razhajamo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
* ah odličen party. sploh nisem mela nekih blaznih pričakovanj, je blo pa super. ampak je tok hitro minilo prehitro ( dans sn bla valda cela boga utrujena, pa še delala sem. * imam zdej mal pavzo z žuranjem. je bilo res zdej kr pestro, res go hard or go home. in jaz očitno ne znam it domov * so me klicali za en razgovor. upam, da dobim ta šiht. * danes sem dobila obe plači. je kr lep znesek. * z učenjem lepo napredujem in se držim plana. je pa edini problem, da mam res zj* attention span, ker tko preberem odstavek pa že al neki gledam po telefonu al pa začnem neki pospravljat jutri grem kr v knjižnjico, tam se mi je res najboljše učiti... * jutri bom imela treat yo self dan. beri: pospravila sobo v nulo, kopel, svečke, maska za lase, maska za obraz, sveža posteljnina, sveža pižama (mam zdej čist novo- grumpy cat haha), pa dobra knjiga. komaj čakam!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
* vsem ženskim predstavnicam na tem forumu želim lep osmi marec
* sem prav srečna, da živim v Evropi, v tem tisočletju. Navkljub vsem težavam, ki se pojavljajo zadnje čase, je položaj žensk tu dober. Imela sem odlično priložnost za izobraževanje (in jo imam še za naprej), imam dobro plačo in tudi (relativno) enake možnosti kot moji moški kolegi za napredovanje v službi. * ampak če bi me pa kdo lahko pogledal čez moj ekran, bi videl, da že celo jutro samo gospodinjim: pospravljam, perem, kuham.. ampak to je odraz lenobe v zadnjem tednu, ki jo je treba nadoknadit. Sama sem si kriva. * danes se mi je šefica najavila v nadzor. Upam, da ne bo bolj nor dan kot včeraj. Ne smem razmišljat o tem, ker me kar želodec boli. * grem. Naredit mojih 100 opravkov za danes.
- me bolijo čisto vse mišice, ne glede na to, kaj počnem. Če sedim, stojim, ležim ... muskelfiber da se reče
- sem prejela čestitko po pošti ob dnevu žena in sem bila res prijetno presenečena, ker nisem pričakovala ničesar
- upam, da nas bo dovolj zainteresiranih za sobotni turnir, ker to pomeni, da se z Njim vidiva pred mojim odhodom še jutri, v soboto in naslednjo sredo... bom lažje dočakala odhod Pa v soboto bo na splošno več možnosti za druženje ...
- me On malo bega, enkrat mrtvo hladen, drugič čisto zainteresiran ... še dobro da odhajam, da se bo imel čas odločiti, kaj misli
- še maloooooo ))))))))
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be. (Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-* je za mano še en absurdno čuden dan, ampak to je vedno tako zabavno . -* dopoldne sem delal, in hodim po stavbi, in slišim enega tipa ki brunda eno pesem..in se mi zdi da jo poznam, in začnem peti zraven, in potem še ta model začne zraven peti. BTW, to je komad: https://www.youtube.com/watch?v=4LPSKm9cTEo Dejmo, dejmo roke v zrak, v Tacen pelje vlak! -* potem sem šel k enemu prijatelju, ki je amaterski "botanik", in sva igrala Fifo, potem sva skadila pipo miru, in pila bourbon ter jedla pico, in imela debato o geopolitičnemu vzroku za nastanek ISISa (invazija 2003, Baathizacija po vojni, nastavljanje človeka ki se je spravil na Sunite). -* potem grem na vaje za igro, in spoznam eno fajn punco, me doda na FB, in me je vrglo na rit ker je stara 18, Jezus...ene punce izgledajo in se obnašajo kot da so 25. Ampak, pod 20 je totalno neprimerno. -* in potem hodim po Ljubljani in srečam svojo bivšo sovojakinjo iz PSVR, in pristanem na igri od Svetlane Makarovič, ter sodelujem v pogovoru o Britankah (baje so to mačke), as I assumed. -* sem resno utrujen , jutri moram pa v krematorij...zgodba za drug dan .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
*^ LZ se vedno izkaže s svojimi dogodivščinami keep going! *tole je dopust samo na papirju ... delam še vedno ko zmešana, ampak doma in stvari, ki niso za službo. *mam tak kaos v sobi, da me je kar groza. ampak pospravit se mi pa še kar ne da *mi gre na živce čakanje na odgovor, ki bi moral že prit. Nekako mi je vseeno, ali bo pozitiven ali ne, rada bi pa vedela, na čem sem.
Led Zeppelin napisal/-a:-* sem resno utrujen , jutri moram pa v krematorij
si pa res na smrt utrujen
priznam, - da se tudi meni ne da pospravljat.. - da se mi nič drugega ne da. - da se še vremenu nič ne da, ena sama sivina. - da ne vem a je zelenjava tako hitro vzklila v koritih ali je plevel pognal - da se bo treba zmigat ampak jutri, zdele se mi ne da
~ sem zadnje čase tok lena, da tut ko si pogrejem toustke, jih ne dam na krožnik ampak na papirnato brisačko, da jo lahko potem samo stran vržem ~ razmišljam če sem sploh za resne zveze ~ si moram nujno najti še en šiht, ker samo s štipendijo bo tole kr teška, sam vsi hočejo da imaš usak dan čas in se jih zdi čudno ko vprašaš, če bi lahko samo za vikende
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
* je šel razgovor kr fajn, naslednji teden javijo kako pa kaj. ampak morn priznat, da mi je pa res totalno vseeno, kr sn končno po hoho časa, malo fraj, in mi paše. res ful paše. * vozim vedno boljše, tudi mestna vožnja mi povzroča vedno manj preglavic (sam sn vseeno skos napeta, res je stresno). pa res svaka čast vsakmu kretenu k avtošoli vzame prednost. take bi pa res obesla... * sem imela treat yo self dan (AGAIN). obravnavam to kot zgodnje rojstnodnevno darilo od sebe za sebe nova torbica in karta za koncert it is! mi pa res ni žal, ker mi je tole res dans polepšal, posebno tale karta...ihiihih. * sem se po res dolgem času dobila s kolegico, in je bilo res super. mal sma se oddaljile, čist drugačni pogledi na svetu, in res nisem pričakovala, da se boma tak fajn razumele. * komi čakam jutri, sva si s kolegom splanirala mini izlet! * fasciniram samo sebe, kako hitro mi uspe navezati kontakt z random osebo. * danes glancam sobo, pa glancam sebe. TREAT YO SELF!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-* sem imel zelo produktiven dan -* sem si naredil strog urnik glede dela, osebnega časa, slackanja in vsega...jaz ne morem nič brez neke samokontrole in discipline. -* si čisto na novo programiram mišljenje glede kreativnosti, vedno sem jemal kreativnost kot nekaj, za kar pač rabiš navdih in potem to daš iz sebe. Nope, to je samo skill, je samo ti, ki se usedeš pred mizo, in rečeš da boš danes pisal/risal... je samo trud in nadgradnja znanja. Pač, preden narediš nekaj vrednega, narediš kup sranja. Vem da ko pišem to, mi je logično, ampak nekaj je logika, nekaj je pa tisto kar je v tebi. Enako je bilo s socialnimi skilli, dokler nisem doumel da je to samo veščina, ki se jo lahko naučiš in implementiraš v sebe da postane avtomatizirana. -* je res noro to, da lahko z dovolj truda spremeniš popolnoma vse na sebi, in ker je znanje dostopno bolj kot kadarkoli, se lahko naučiš karkoli si želiš. Vse kar rabiš je čas, in trud. -* trenutno noro plačujem za svojo lahkomiselnost in ja, ni ravno prijeten občutek. Ampak, spravil se bom iz tega dreka, kot sem se vedno...trdo delam, trudim se, in premikam stvari v smer v katero hočem iti. Dobivam tršo kožo, in se učim na svojih napakah, vse to je samo odlična šola zame, za tja kamor grem rabim močno hrbetnico, miren želodec in hitro glavo. -* je muka ko se srečam z njo, grem od popolne sreče do popolne jeze v razponu 10 sekund. V petih minutah se skregava, pobotava, hecava, sva skrbna do drug drugega, in potem ponoviva ta cikel dokler jaz ne dobim občutka da bom eksplodiral in raje grem. Me ne jezi to da ne bova skupaj, ampak da imam tukaj to neizkoriščeno energijo, razbil sem že dve kuhinji, sklal celo drvarnico drv, zlomil dva štila na macoli...bral, tekel, dvigoval. Sem čustven moški, in ko se v meni nekaj zbudi, je resnično...in sedaj to vreči stran in potlačiti, je k***c. Resnično velik k***c.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Da je blo zunaj kar kjut - da mi gre na zivce - da bi ga vcasih brcala, ker je tako blesav - da bi sebe brcala, ker ne vem zakaj se sekiram - da mi manjka poleeetje in zur in valjanje po travnikih in smeh pod zvezdami in tuljenje v noc. Cisto prevec energije imam, in rada bi zbrala svoje norce okoli sebe in spustila vse ventile.. - da mi je kjut en frend, ker se tako trudi. - da je sel vsaj sestanek odlicno in sem dobila super super narocila za prihodnji teden (y) ce ni nekaj najlepsega, ko lahko sluzis z necim, kar bi tudi zastojn komot delal - brcala bi ga. preklet idiot.
- smo zmagale na turnirju - sem res uživala v igri borba za vsako žogo, pritisk s servisom in tist udarec v 3m po idealni podaji .... odbojka je tko super šport! Danes mi je bilo kar malo žal, da sem nehala trenirat, ampak se potem spomnim, da takrat nisem nikoli tako uživala v igri, ker je bilo vsega preveč. Več takih turnirjev bi, ker je res fajn vzdušje, igra pa je tudi veliko boljša kot na tedenski rekreaciji, ker gre zares. Odbojka uber alles! - druženje po koncu brez Njega ni imelo smisla, sem kar malo razočarana. Spet sem si vnaprej izdelala neuresničljive predstave - ne vem, kaj naj naredim v zvezi z njim. Rada bi vzpostavila kontakt z njim, ki ne bi bil vedno "po sili razmer", ampak ne vem, kako naj to izpeljem, če je vedno tako zaposlen. Direktno pred vsemi ga pa tudi ne morem povabiti na kavo, ker ne vem, kje stoji. Enkrat ves navdušen, pozoren in ekstra komunikativen, drugič komaj pozdravi ... - sem si nazadnje obljubila, da ne bom več jaz tista, ki vabi druge ven, pa spet to počnem - bom naslednji teden takle čas že izven Evrope cant wait
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be. (Eternal Sunshine of the Spotless Mind )