Ne, nikoli. Imam kar srečo glede teh stvari, nikoli nič zlomljeno, nikoli v bolnici..itd. Kar je bi se končalo slabo je to, da sem padla po stopnicah z glavo naprej, malo razbita brada ampak nič hujšega.
2X, enkrat ko sem bil 18let sem se vračal iz nočne, in ko sem se peljal po regionalni, seveda okoli 90...je v nasprotno smer prehiteval en s pokvarjeno lučjo, in jaz sem videl samo dve luči. ki s bile v liniji....sešlo se je za trenutek trenutka, jebemti kretena ki gre v škarjice v megli.
Drugič je pa na terenu zajebal nek voznik, in če ne bi odskočil, bi me povoziil za 15t vozilom.
Si za sprejetje povečanja pravic vojakom na zeleni meji?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Lahko bi napisala neke pomembne oz. poznane osebe ampak v bistvu name najbolj vplivajo ljudje okoli mene...tako, da če gledam tako bi rekla tisti prijatelji, ki so uspešni in ambiciozni, ker so mi bli vzor, da izkoristim svoje potenciale, kadar sem včasih hotela vse pustit. In pa občudujem ljudi, ki odprto izražajo svoja čustva, zato, ker meni to ne gre dobro.
Koga bi vzel/a s sabo na samotni otok, če bi moral/ s to osebo živet tam do konca življenja?