-* ampak ne bom, ne bom se pritoževal, in ne bom postal ciničen, življenje se zgodi, vrže ti stvari v obraz in ti reče da se pojebaj.
-* se v takšnemu času obrnem na dve stvari: hvaležnost in humor.
-* hvaležen sem za dobre prijatelje, družino ki mi stoji ob strani, zdravje. Vse to je plod mojega truda in vlaganja v odnose, včasih sem se zaprl v sobo, privlekel ven kompleks večvrednosti, in zadevo pospravil v predal "ne dotikaj se". Tudi če ti odnese hišo, temelji še vedno stojijo, in to je to.
-* humor je pa stvar, ki mi jo zameri veliko ljudi, vedno se smejim in zabavam iz sebe in stvari. Očitajo mi, da sem neresen in da bežim pred stvarmi. Humor ni beg, je orožje, humor vzame moč vsaki stvari ki gre zlovešče proti tebi. Sposobnost da pogledaš nekaj groznega, racionaliziraš in se nasmejiš temu. S tem pokažeš da si zakoreninjen v realnost položaja. Humor je način odnosa do življenja z katerim si rečeš "spravil se bom čez ta drek".
-* imam ogromno neuspehov, in včasih se vprašam v čem je smisel. Vedno želim najboljša dekleta, ki me včasih zavrnejo, vedno si postavim najboljši možen izid situacije, in vedno iščem izzive ki so večji od mojih sposobnosti. In ja, včasih se me zradira, ampak včasih mi uspe, ampak vedno napredujem...ne morem se zadovoljiti z nečim kar je "Ok" , ali "varno". Vedno si trudim priboriti najboljše, dobiti tisto do česar čutim popolno strast in predanost, in dokler ne dam 100% ne odneham. Zato bom dosegel stvari ki so meni pomembne in velike, zato bom imel neverjetno žensko...ne zato, ker sem najboljši, ne zato ker sem zmagovalec...ampak, ker se borim za kar mi je pomembno.
-* včasih bom klel, včasih se bom drl, včasih bom s palico razbijal po kanti za smeti na Monte de Gozo...in občasno bom zahlipal, ampak pobral bom svoje sranje in šel naprej, ker to je edino kar šteje. Kot je rekel poročnik ko so streljali s strojnico po čistini...kdor stoji, crkne, kdor gre naprej, živi (BTW, vaja

-* se nima smisla izogibati bolečini in neuspehu, največji uspehi so samo procesi ki meljejo neuspeh in ga spreminjajo v nekaj vrednega, nagrajujočega in trajnega. Bedarija je tudi jemati srečo kot koncept ali valuto...sreča je samo stranski produkt tvojega videnja, dojemanja in sprejemanja sveta.
-* sem se vpisal na tečaj filmskega snemanja in montiranja, dobro se bom naspal, šel bom na kak hrib, zamenjal naslovno sliko za motivacijski post, in bo to to.