Btw, kako vam uspe, da oblecete zjutraj belo majcko/srajcko in se ne umazete do zvecer? Zadnjic sem si celoten copic za sencilo obrisala v rokav se preden sem prisla iz kopalnice... Ce pa dejansko pridem s cisto iz stanovanja se moj celoten dan vrti okoli tega (bye bye solata z bucnim oljem in balzamicnim kisom, so long brezskrbno naslanjanje na mizo v sejni sobu , kjer vsi nekaj snackajo, farewell moj najljubsi kemicni,ki je par.sekund po pisanju se malo vlazen in se rada razpaca)
Klepetalnica
Re: Klepetalnica
Jaz mislim da sem samo fovs, ker bi se v prvih 10min nosenja usedla na stopljen cokoladni sladoled in malinovo kupo
. That's just who I am
.
Btw, kako vam uspe, da oblecete zjutraj belo majcko/srajcko in se ne umazete do zvecer? Zadnjic sem si celoten copic za sencilo obrisala v rokav se preden sem prisla iz kopalnice... Ce pa dejansko pridem s cisto iz stanovanja se moj celoten dan vrti okoli tega (bye bye solata z bucnim oljem in balzamicnim kisom, so long brezskrbno naslanjanje na mizo v sejni sobu , kjer vsi nekaj snackajo, farewell moj najljubsi kemicni,ki je par.sekund po pisanju se malo vlazen in se rada razpaca)
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Nič, oblečeš se v belo, zazreš v ogledalo in si sam pri sebi rečeš, da bo to en dolg in dolgočasen dan... 
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Edina bela stvar ki je na ženskah privlačna, je belo čipkasto perilo...pa še tam je rdeča ali črna pač boljša.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
men pa ni problem pazit da se ne umažem
si upam tud špagete jest, cel v belo oblečen. s solato. v bistvu moram bolj pazit s kom jem, ker če sem kdaj umazan je to navadno ker me nekdo drug "sojedec" pofleka.
drugač pa odvisno kam greš v njih
če je mokro vreme raje ne svetlih oblačil. jaz rad nosim svetlejše hlače s temnejšim zgornjim delom.
najboljše je to poleti nosit
pa ni nujno da je ravno jeans, kakšne jeggings mogoče, ki so tanjše.
mogoče tud ni najboljša ideja če take hlače nosiš med menstruacijo..
drugač pa odvisno kam greš v njih
najboljše je to poleti nosit
mogoče tud ni najboljša ideja če take hlače nosiš med menstruacijo..
hej norci 
podpis. Enako velja za moškega glede bele barve (ampak pri moških raje vidim da ne nosi čipk)Led Zeppelin napisal/-a:Edina bela stvar ki je na ženskah privlačna, je belo čipkasto perilo...pa še tam je rdeča ali črna pač boljša.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Nesanica, ti si moja spiritual animal.
predvidevam da ne poseduješ čipkastih spodnjic. 
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

wat no, men so pa bele stvari lepe (na lepih ljudeh
).. dober tip v beli srajci, cooooome to papa! 
Poudarek na lepih ljudeh
Se pa strinjam, dober tip v beli srajci z zavihanimi rokavi 
Sej je isto kot z moškimi pa krili/oblekami. 
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Srajce so res kul, z moškimi oblačili res ni neka umetnost, dobri čevlji, dober pas, kavbojke ali hlače, srajca, čez pa sloj primeren dogodku.
Sicer pa, ne vem kje ve srečate moške v belih srajcah...edini za katere vem so Jehove priče in natakarji.
Sicer pa, ne vem kje ve srečate moške v belih srajcah...edini za katere vem so Jehove priče in natakarji.
This + italijani na literally vseh dogodkih. Bljeh.Led Zeppelin napisal/-a:Sicer pa, ne vem kje ve srečate moške v belih srajcah...edini za katere vem so Jehove priče in natakarji.
...Love, love is a verb, Love is a doing word...