Bunk, jaz sem spoznala precej posameznikov in - pazi - družin, ki živijo življenje, kot ga načrtuje LZ. Tvegano? Mogoče za nekoga, ki na stvari gleda v okvirih pričakovanega poteka življenja. Če te pa pisarniško delo 9-5 ubija, se ne boš ravno sekiral, če te taka služba ne bo čakala, ko prideš s potovanja. Večina teh ljudi se znajde drugače. Ma, toliko enih zgodb bi ti lahko povedala. Lahko temo odpre nekdo

LZ, moti me ta tvoj pogled na ženske, kot da smo v šestedestih letih prejšnjega stoletja. Mogoče, ker sem celo življenje obkrožena z močnimi, samostojnimi ženskami, ki ne rabijo moškega, da imajo gnezdece. V praksi je praktično povsod bilo tako, da sta dva skupaj kupila stanovanje, če sta ga. Do takrat pa živela v najemu. Ne spomnim se enega primera, da bi se kdo h komu priselil, če ne štejem v zgornji štuk staršev. V praksi to tvoje govoričenje o ženskah, ki jim je blazno pomembna materialna preskrbljenost in zato izbirajo starejše, pač ne drži vode.
Ja, ženske imamo rade tipe, ki imajo lajf na mestu. Pa ne zaradi materialnih dobin, ki pridejo s tem, ampak ker imamo rade odgovorne, zrele, samostojne partnerje, ki vedo kam s sabo in posedujejo zadostno mero čustvene inteligence. To ti je materijal za resno zvezo. Ne hiša.
Dodajam: Tema je Vse kar sem že vedno želel-a vedeti... What was the question again?