Nesanica napisal/-a:Pi..a - zaradi posta od Led Zeppelina sem postala horny...
Halo eni trenutno ne seksamo in se poskušamo celibata za nekaj časa držati, tako da prosim za manj eksplicitne objave...
ahahahaha JZ TUT

Throaway napisal/-a:Zadeva je sledeča - enkrat sem se res hudo zaljubil v eno punco, s katero sva bila nekaj let skupaj ampak se na žalost ni izšlo. Zvezo je končala ona, kar je mene psihično ubilo do konca in še sedaj pol leta kasnej na nek način prebolevam vse skupaj, ker mi še vedno ni šla čisto iz glave.
Se je pa sedaj vse skupaj še bolj zakompliciralo. Spoznal sem punco, ki mi je všeč, ona pa tudi ne zgleda nezainteresirano. Problemov je toliko, da sploh ne vem kje naj začnem. Prvi je itak ta, da se mi zdi, da še nisem bivšje čisto prebolel in nočem rinit v novo zvezo s tem na vesti.
Drugi problem se začne pri tem, da nočem po parih letih spet ostat razočaran in čisto depresiven, ker se bo po lepem začetku vse skup končalo kot zadnja zveza. Morem it izven svoje 'comfort zone' in se prepustit temu kar pač pride, to vem, samo težko je potem izvesti vse skupaj.
Potem me pa muči še tretja stvar - seks. Nisem nek maratonec, niti nisem bog seksa, zato me sedaj muči še misel, da kaj, če ji pa ne bom dovolj dober in podobno.
Help?
Chaski napisal/-a:V bistvu s tem sporočilom iščem bolj kot ne neko potrditev, da takšen način življenja v zvezi enostavno ni mogoč. Večkrat sem se že tudi vprašal, če sem sploh sposoben zveze, ampak odgovora še nisem našel. Ali si jo želim? Občasno ja, ampak kmalu pridejo pomisleki, da bi z zvezo preveč izgubil in tako pustim vse za sabo in se vrnem nazaj v svoj ustaljen urnik.
Chaski napisal/-a:Se je že kdo kdaj spopadal s tem,da se boji zvez? V smislu, da ga je strah prilagajanja, nadzora, nepotrebnega prepiranja za brezzvezne stvari ipd. Enostavno tega, da se bojiš izstopiti iz svojega mehurčka udobja.