Bunk napisal/-a:^
Že od pubertete naprej sem neštetokrat slišal punce, ki so me obrekovale za hrbtom in govorile ena drugi, da sem grd in se smejale, približno 2x mi je to bilo povedano tudi v obraz, 1x sem bil tarča posmeha, ko sem povabil punco na pijačo. Verjemi, da so takšne stvari boleče in lahko precej okrhajo samozavest in pustijo posledice na človekovi psihi. Človek kot tako nato ponotranji(potlači v nezavedni del) idejo, da takšen kakršen je, enostavnio ni dovolj dober, da ni vreden, da bi bill ljubljen in to se v kasnejši dobi izraža v manjvrednostnem kompleksu.
Lej, tole sem ti napisal že vsaj 10x.
Nehaj jokati, in nehaj se igrati žrtev.
Ja res je, je totalno bedno kar se ti je zgodilo, in ja, razumem da te to boli.
Ampak v življenju je treba iti čez tisto kar nas je zjebalo v otroštvu ali adolescenci.
Ko prideš v odraslo dobo, je treba to pozabiti, in zbrisati..in začeti od začetka.
Pojdi k psihologu, spravi se v gibanje, potuj...ker če ne boš tegale popravil, boš zaostal v čustvenemu razvoju, in bo samo še slabše.
Verjemi, tudi jaz sem dal neko sranje čez, tudi jaz sem imel neke butaste ideje kakšen je svet...ampak sem se spravil delati na sebi, in sedaj so rezultati tu. Če kateri misli da se D-Bag, če sem komu grd, ma boli me kur?ac...jaz se imam lepo, nobenemu ne delam hudega, in to je to.
Nehaj se sekirati zaradi drugih, nehaj se sekirati kako deluje svet, delaj na sebi, in stvari bodo začele prihajati postopoma.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.