Še kako leto pa bo v spletnem kozmotu tudi Optimistov kolega!

Sarissima napisal/-a:Optimist:
Si res optimist če verjameš v te tvoje zgobice. Tudi malo naiven, bi rekla.
Picatinny, ko boš ti ustvaril največji imperij v zgodovini človeštva si boš tudi lahko privoščil tisto, ki si jo boš zaželel.... Al neki.
floribunda napisal/-a:To je prav un tip tipov, ki se vozijo na zadnjih zicih trole, poslušajo muziko iz telefona, ko da mama žepnino grejo v njujorkerja, objavijo fotko iz garderobe na instagram, pol grejo v meka, objavijo fotko iz meka na instagramu, za božička, ko še babica kaj primakne si lahko končno kupijo tisti D&G pas, ki je potem temelj celega outfita.
floribunda napisal/-a:edit: sem vidla fotke. sej se mi je zdelo, da si star tlinajst. no, pa tudi takrat to nibil ravno moj tip tipa. i like smart guys.
*Lani* napisal/-a:Zdaj me pa zanima kakšna je absolutno in popolnoma nesprejemljiva številka v oziru na starost, da lahko naprej svetujem ženskam koliko naj si jo zvišajo, če pritegnejo pozornost kakšnega takega.![]()
floribunda napisal/-a:Ti si pa prav un tip ženske, ki se pritožuje čez tipa, s katerim se na koncu da dol. Pa dam roko v ogenj, da si požgala vsaj enega legit idiota, ali pa modela, ki ga niti nisi poznala. Ti si tipični hipokrit.
Ananhas napisal/-a:otroc z nabildanimi rokicami